Το τίμημα της δόξας

Όσοι πίστεψαν ότι ο Ιωάννης Μελισσανίδης έφτασε στον κωλοφώνα της δόξας του όταν ανέβηκε στο ολυμπιακό βάθρο, είναι σίγουρο ότι δεν έχουν δει το βιντεάκι που κυκλοφόρησε τελευταία και στο οποίο παρουσιάζει έναν μικρό μονόλογο από τον Άμλετ.  

Υπάρχουν άνθρωποι που είναι γεννημένοι για να φτάσουν κάπου συγκεκριμένα. Το σύμπαν θα συνομωτίσει (που λέει και αυτός ο μπούφος ο Κοέλιο) για να το καταφέρουν. Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι των οποίων η εξέλιξη δεν έχει οροφή. Η άνοδός τους προς το φως είναι διαρκής και οι διαδρομές της συχνά είναι δαιδαλώδεις.

Στη δεύτερη αυτή κατηγορία ανήκει αναφανδόν ο άλλοτε ολυμπιονίκης μας, ο Ιωάννης (sic) Μελισσανίδης, ο οποίος κατά καιρούς περιφέρει την περσόνα του στις παρυφές της δημοσιότητας ναρκισσευόμενος ως μη όφειλε.

Υπό κανονικές περιστάσεις δεν θα ξέπεφτα σε post για τον Ioannis. Όμως ο Αύγουστος δεν είναι «κανονικές περιστάσεις» και το video που ακολουθεί αποτελεί πολύ μεγάλο δέλεαρ για να το κρατήσω κρυφό από τη δημοσιότητα.

Για κάποιον ακατανόητο λόγο ο ολυμπιονίκης, εδώ παρουσιάζει στο διψασμένο για θέμα διεθνές κοινό ένα απόσπασμα από τον μονόλογο του Άμλετ. Η καλτ απόπειρα θα άξιζε ακόμη και αν είχε κινηματογραφηθεί εν αγνοία του ερμηνευτή. Πολλώ μάλλον…


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v