Ουάου! Και γαμώ τα wallpapers!

Μια νέα καταπληκτική ιδέα του κυβερνητικού επιτελείου θα βάλει στην καθημερινότητά σας λίγη από την πρωθυπουργική λάμψη και θα σας φτιάξει τη διάθεση. Επιτέλους, η ευκαιρία που όλοι περιμέναμε!  
Οι προσωπικές στρατηγικές επιτυχίας στις οποίες ειδικεύονται τα made in USA βιβλία αυτοβοήθειας, αυτοβελτίωσης και… αυτοϊκανοποίησης, είναι σαφείς. Το δύσκολο είναι να γίνετε αγαπητός. Άπαξ και γίνετε αγαπητός, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μοιράζετε στο κοινό σας λίγο από τον εαυτό σας.

Στο κυβερνητικό επιτελείο επεξεργάζονται τρόπους να ικανοποιήσουν το ντελίριο που έχουν πάθει οι πολίτες με το ίνδαλμά τους, τον Γιώργο Α. Παπανδρέου. Πώς να γίνει; Αναρωτιούνται. Ο λαός τον λατρεύει. Θα αγόραζε οτιδήποτε θα του πουλούσαμε, αρκεί να είχε κάτι από τον George επάνω. Προφανώς έχουν ήδη κυκλοφορήσει μπλουζάκια, κούπες, μπρελόκ και μαγνητάκια ψυγείου - το θεωρώ δεδομένο.

Το αρμόδιο για την ηλεκτρονική ενημέρωση team του Πρωθυπουργού ένιωθε ότι είχε μείνει πίσω. Κάτι έπρεπε να βρει και αυτό. Και κατέληξε σε αυτά τα υπέροχα wallpapers για τον υπολογιστή σας που ο Ιοβόλος με υπερηφάνεια σας παρουσιάζει. Παρακάτω μπορείτε να θαυμάσετε ορισμένα από αυτά.

Στο site της Κυβέρνησης και στο link http://government.gov.gr/category/xrisima/wallpapers/ μπορείτε να τα βρείτε όλα στην ανάλυση που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες.

Εμπρός λοιπόν- μη διστάσετε, πετάξτε τις θάλασσες και τα ακρογιάλια από την οθόνη του υπολογιστή σας και βάλτε τα λόγια του μεγάλου ηγέτη. Γιατί οι εποχές είναι δύσκολες.


και ένα ακόμη:


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v