"Έβρεξε" Ελληνικά μετάλλια στα φετινά βραβεία Decanter!

Πληροφορήθηκα ότι δύο κορυφαία μας οινοποιεία έλαβαν βραβεία για όλα τους τα κρασιά στο φετινό διαγωνισμό του Decanter. Βέβαια αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, ούτε για το Κτήμα Γεροβασιλείου, ούτε για το Κτήμα Άλφα. Και τα δύο οινοποιεία επιδεικνύουν σταθερά υποδειγματική εξωστρέφεια, συμμετέχοντας σε διαγωνισμούς και εκθέσεις σε όλες τις μεγάλες αγορές του εξωτερικού. Και, βέβαια, παράγουν κρασιά που μόνο απαρατήρητα δεν περνούν από τους ξένους κριτές και γευσιγνώστες.

Έτσι λοιπόν, το Λευκό από Μαλαγουζιά και Ασύρτικο και η 100% Μαλαγουζιά του Κτήματος Γεροβασιλείου εσοδείας 2010 απέσπασαν χρυσά μετάλλια. Τα κρασιά του Κτήματος απέσπασαν επίσης δύο ασημένια και τέσσερα χάλκινα μετάλλια, δηλαδή οχτώ μετάλλια στο σύνολο!

Το ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ συμμετείχε με 8 ετικέτες που διακρίθηκαν όλες, με σημαντικότερη την διάκριση που απέσπασε το ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ ΕΡΥΘΡΟ 2008, το Regional Trophy ή χρυσό των χρυσών, διάκριση που απέσπασαν μόλις 52 ερυθρές ετικέτες από όλο τον κόσμο!

|ig:all|

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα οι διοργανωτές, ο διαγωνισμός Decanter World Wine Awards είναι ο μεγαλύτερος του είδους του στον κόσμο. Στη φετινή διοργάνωση διαγωνίστηκαν 12.200 ετικέτες, προερχόμενες από 40 χώρες του κόσμου!

Οι διακρίσεις αυτές είναι πολύ σημαντικές και μας κάνουν όλους, για μία ακόμη φορά, πολύ υπερήφανους. Συγχαρητήρια στον Βαγγέλη Γεροβασιλείου, τον Άγγελο Ιατρίδη και όλους τους συνεργάτες τους - και πάντα επιτυχίες!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v