Netflix σειρές για να μπει καλά ο Αύγουστος

Άλλοι λιώνουν το κορμάκι τους στις παραλίες κι εμείς τα ματάκια μας ξεψαχνίζοντας τις νέες σειρές του Netflix γιατί μπήκαμε σε binge watching μουντ.

Netflix σειρές για να μπει καλά ο Αύγουστος

Για ακόμη έναν μήνα από όλα έχει ο μπαξές των σειρών του Netflix. Μια βλάσφημη μαύρη κωμωδία, ένα οικογενειακό αστυνομικό με δράμα με συγκλονιστική ερμηνεία του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, η τελευταία σεζόν για το πιο δημοφιλές ντότζο του πλανήτη, ένα πολυαναμενόμενο βίαιο έπος με την υπογραφή του Ζακ Σνάιντερ και ένα ντοκιμαντέρ που κόβει την ανάσα, συναποτελούν τις καλύτερες επιλογές για να περάσεις τον Αύγουστο σε binge watching ρυθμούς.

Δεκαήμερο (2024, 1 σεζόν)

Με την εξάπλωση της βουβωνικής πανώλης στην Ιταλία, ευγενείς και υπηρέτες μαζεύονται σε μια βίλα, αλλά οι λουσάτες διακοπές τους βυθίζονται γρήγορα στο χάος. Εμπνευσμένη από το διαβόητο βιβλίο του Βοκάκιου η σειρά του Netflix παρουσιάζει μια φρέσκια και σίγουρα εμπνευσμένη ματιά πάνω στη γυναικεία σεξουαλικότητα κι όχι μόνο. Μέσα από μια απελευθερωτική σκηνοθετική καθοδήγηση οι ηθοποιοί της σειράς ακολουθούν πλήρως τις επιταγές που προστάζει κάθε μαύρη κωμωδία που σέβεται τον εαυτό της. Σαρδόνιο χιούμορ, ευρηματικές ατάκες και ένα διαρκές κλείσιμο ματιού στους αδηφάγους θεατές συνθέτουν μια από τις εκπλήξεις του Netflix για το 2024.

Έρικ (2024, 1 σεζόν)

Μαζί μ' έναν επίμονο αστυνομικό, ένας απελπισμένος πατέρας παλεύει με τους δικούς του δαίμονες στη Νέα Υόρκη του 1980 ενώ αναζητά τον εννιάχρονο γιο του που αγνοείται. Η σειρά "Έρικ", με τους Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Γκάμπι Χόφμαν και Μακίνλι Μπέλτσερ ΙΙΙ, είναι ένα συγκινητικό αστυνομικό δράμα που ακολουθεί την απεγνωσμένη έρευνα ενός πατέρα, όταν ο γιός του εξαφανίζεται ένα πρωί ενώ πήγαινε στο σχολείο. Η σειρά εκμεταλλεύεται το τεράστιο ταλέντο του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς ο οποίος για άλλη μια φορά αποδεικνύει την ερμηνευτική του δεινότητα. Ισορροπώντας εξαιρετικά μεταξύ αστυνομικού θρίλερ και οικογενειακού δράματος, το Έρικ θα σε κερδίσει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Rebel Moon (2024, 1 σεζόν)

Στο director’s cut του Σνάιντερ, ένας ειρηνικός οικισμός σ' ένα φεγγάρι στα πέρατα του σύμπαντος βρίσκεται υπό την απειλή των στρατών του τυραννικού αντιβασιλέα Μπαλισάριους και η Κόρα (Σοφία Μπουτέλα), μια μυστηριώδης ξένη που μένει με τους χωρικούς, γίνεται η μόνη τους ελπίδα για επιβίωση. Αναλαμβάνοντας να βρει εκπαιδευμένους μαχητές που θα την ακολουθήσουν και θα δημιουργήσουν μαζί έναν απίθανο κλοιό κατά του Μητρικού Κόσμου, η Κόρα θα φτιάξει έναν μικρό στρατό μαχητών, αποτελούμενο από αουτσάιντερ, αντάρτες, χωρικούς και ορφανά, οι οποίοι νιώθουν από κοινού την ανάγκη για εξιλέωση και εκδίκηση. Καθώς η σκιά ενός ολόκληρου βασιλείου απειλεί το πιο απίθανο φεγγάρι, ένας νέος στρατός ηρώων γεννιέται. Δεν ξέρουμε για σένα αλλά εμείς μετράγαμε τις μέρες για αυτό το αιματοβαμμένο έπος.

Cobra Kai (2018-2024, 6 σεζόν)

Αφού το Cobra Kai έχει αποκλειστεί από το Βάλεϊ, οι δάσκαλοι και οι μαθητές μας πρέπει να αποφασίσουν εάν και πώς θα διαγωνιστούν στο Σεκάι Ταϊκάι — το παγκόσμιο πρωτάθλημα καράτε. Ο Ντάνιελ κι ο Τζόνι προσπαθούν να ξαναχτίσουν την ομάδα. Όμως, παλιοί εχθροί και νέες απειλές εμποδίζουν τον δρόμο προς τη νίκη. Αυτό ήταν λίγο πολύ το στόρι του πολυαναμενόμενου πρώτου μέρους της έκτης σεζόν του Cobra Kai. Η σειρά βλέπεται προφανώς νεράκι και βασιζέται στις feelgood σπαζοκόκαλες αρχές όσων τις μετέτρεψαν στο βαρύ action χαρτί του Netflix τα τελευταία χρόνια, απογειώνοντας τη δημοφιλία της.

Η σειρά δεν κοιλιάζει καθόλου και πλέον το μόνο που περιμένουμε είναι να κυκλοφορήσουν τα επεισόδια του δεύτερου μέρους της έκτης σεζόν και να δώσουν στο Cobra Kai ένα τέλος που αρμόζει ώστε να φωνάξουμε όλοι Γουίλιαμ Ζάμπκα (Τζόνι Λόρενς) άρχοντα πάρε μας τα υπάρχοντα.

Χορεύοντας για τον Διάβολο: Η Αίρεση του TikTok (2024, 1 σεζόν)

Μια ομάδα διάσημων χορευτών του TikTok εγκλωβίζεται σε μια αίρεση, η οποία παρουσιαζόταν ως εταιρεία διαχείρισης ταλέντων με την επωνυμία 7M. Μεταξύ αυτών, είναι και η Μιράντα Γουίλκινγκ που η οικογένειά της προσπαθεί απεγνωσμένα να απομακρύνει από εκεί. Καθώς άλλοι χορευτές και πρώην μέλη ξεφεύγουν και προσπαθούν να ξαναχτίσουν τις ζωές τους, η πραγματική επούλωση αρχίζει μόνο όταν ενώνονται και προσπαθούν να βάλουν ένα τέλος στον φαύλο κύκλο του κακοποιητή τους. Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ σε τρία μέρη, σε σκηνοθεσία Ντέρεκ Ντονίν ξεσκεπάζει τις διαβολικές μεθόδους που χρησιμοποιούν οργανισμοί αιρετικού χαρακτήρα για να ασκήσουν έλεγχο σε άτομα, καθώς και όσα είναι σε θέση να κάνουν οι οικογένειες για να κρατήσουν τους αγαπημένους τους ασφαλείς.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v