Ξεκαρδιστικά standup για να δεις στο Netflix

Ο Ντάνιελ Σλος, ο Τζίμι Καρ, ο Ματ Ράιφ και τα άλλα τα παιδιά που θα σε κάνουν να γελάσεις μέσα από stand up specials με ελληνικούς υπότιτλους στο Netflix.

Ξεκαρδιστικά standup για να δεις στο Netflix

Γυρνάς κομμάτια από τη δουλειά, η άδεια αργεί ακόμα, και δεν έχεις κανονίσει τίποτα για το βράδυ; Το Netflix είναι φίλος σου, και αυτά τα σπαρταριστά standup υπόσχονται να σου φτιάξουν το κέφι σε χρόνο μηδέν, επειδή θα σε κάνουν εγγυημένα να γελάσεις, και το γέλιο ως γνωστόν είναι το καλύτερο γιατρικό.

Τζίμι Καρ: Γεννημένος δολοφόνος

Η σχέση των Αμερικάνων με τα όπλα τους, οι θρησκείες, η κουλτούρα του cancel, τίποτα δεν μένει όρθιο όταν το πιάνει στο στόμα του ένας από τους δημοφιλέστερους stand up comedian του πλανήτη, τον οποίο αναμένουμε του χρόνου και λάιβ στην Ελλάδα. https://www.facebook.com/events/1160780721634406/ Ξεκίνα την προθέρμανση από αυτό το σπαρταριστό ωριαίο stand up, που είναι και το πιο κοσμαγάπητο –θα βρεις κι άλλα δικά του στο Netflix.

Μπιλ Μπερ: Δεν δαγκώνω

Αν ψάχνεις κάφρικο, ανορθόδοξο χιούμορ, μακριά από κορεκτίλες, ο Μπιλ Μπερ είναι ο άνθρωπός σου. Σε αυτό το stand up special, που διαρκεί μία ώρα και κάτι, ο αθεόφοβος Αμερικανός έρχεται στο Λονδίνο για να μιλήσει για πολιτισμική οικειοποίηση, σεξ με ρομπότ, οργισμένες κουλτούρες και… ανδρικό φεμινισμό.

Ματ Ράιφ: Φυσική επιλογή

Από το πρόβλημά του με τους κρυστάλλους θεραπείας μέχρι τη διαμάχη του με τα τρολ του διαδικτύου, ο Ματ Ράιφ –ένας από τους απολαυστικότερους εκπροσώπους της νέας γενιάς stand up κωμικών– δεν κρατά τίποτα κρυφό σε αυτό το ωριαίο επεισόδιο stand up.

Κέβιν Χαρτ: Ανεύθυνος

Στο νέο του σόου, ο Κέβιν, δύο φορές παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών, εμπνέεται από τα λάθη του και αποδεικνύει πόσο δυσκολεύεται να είναι ο εαυτός του. Δύσκολα δεν θα ταυτιστείς, και ακόμα δυσκολότερα δεν θα γελάσεις.

Ντάνιελ Σλος: Ζωντανά

Ο απολαυστικός Σκωτσέζος που έχουμε δει και λάιβ στην Ελλάδα, έγινε στα 19 του ο νεότερος ηθοποιός που εμφανίστηκε σόλο στο West End του Λονδίνου, και έκτοτε δεν έχει πάψει να μαγεύει τα πλήθη όπου και αν βρεθεί. Σε αυτά τα δύο ωριαία stand up που θα βρεις διαθέσιμα στο Netflix, μιλάει για τα πάντα, από την αναπηρία ως τη Μπιγιονσέ, και από τις δυσκολίες των σχέσεων μέχρι τους δυσλειτουργικούς μπαμπάδες μας και… την υποτιμημένη δουλειά του συντηρητή νεκροταφείων.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v