Όλες οι σειρές που ανυπομονούμε να δούμε τον Ιούλιο στο Netflix

Και αστυνομικά, και reality, και πολυαναμενόμενες νέες σαιζόν για Βίκινγκ και Ελίτ, και ολόφρεσκο Δεκαήμερο έχει στο Netflix ο μήνας που μόλις ξεκίνησε.

Όλες οι σειρές που ανυπομονούμε να δούμε τον Ιούλιο στο Netflix

Είναι και κάτι ιουλιάτικες βραδιές που θέλουν μόνο air condition, καναπέ, ποπκόρν και σειρές στο Netflix. Επειδή βέβαια δεν είναι πάντα εύκολο να βρεις τον δρόμο σου και τη νέα αγαπημένη σου σειρά στην δημοφιλέστερη απ’ όλες τις πλατφόρμες, σου φτιάξαμε την (ημερολογιακή) λίστα με όλα τα καινούρια που καταφτάνουν μέσα στον Ιούλιο.

04/07/2024
Barbecue Showdown: Σεζόν 3

Ο διαγωνισμός μαγειρικής που μας ανοίγει την όρεξη επιστρέφει, με εννιά παίκτες να δίνουν μια σκληρή μάχη για τον τίτλο του πρωταθλητή στο μπάρμπεκιου.

04/07/2024
Rhythm + Flow: Γαλλία: Σεζόν 3

Νέα κριτική επιτροπή. Νέοι κανόνες. Οι κοσμαγάπητοι κριτές SCH, SDM και Άγια Νακαμούρα μάς ξεσηκώνουν αναζητώντας το νέο μεγάλο όνομα στη γαλλόφωνη ραπ.

10/07/2024
Το Πρώτο Κορίτσι (Eva Lasting): Σεζόν 2

Από την Κολομβία με αγάπη επιστρέφει η πολυσυζητημένη σειρά με πρωταγωνίστρια την μυστηριώδη Εύα, το πρώτο κορίτσι που φοιτά σε ένα σχολείο αρρένων στην Μπογκοτά των 70s. Η δεύτερη σαιζόν την βρίσκει να επιστρέφει στο σχολείο, πυροδοτώντας έναν νέο κύκλο συζητήσεων, προβληματισμούς, δράματα, αλλά και στιγμές συντροφικότητας –ενώ δίνει και νέες ελπίδες στον Καμίλο.

11/07/2024
Ένας Άλλος Εαυτός (Another Self): Σεζόν 2

Στην δεύτερη σαιζόν της πρώτης τουρκικής σειράς που σάρωσε τα top-10 του Netflix, η Αντά, η Σέβγκι και η Λεϊλά καλούνται να πάρουν αποφάσεις που θα τους αλλάξουν τη ζωή και να κάνουν μια νέα αρχή στο Αϊβαλί, ενώ συνεχίζουν να ερευνούν τα τραύματά τους.

11/07/2024
Βίκινγκ: Βαλχάλα: Σεζόν 3

Στην τρίτη σαιζόν του λαοφιλούς spinoff των Vikings, συναντάμε ξανά τους ήρωες μας αφότου έχουν περάσει επτά χρόνια. Ενώ ο Χάραλντ φιλοδοξεί να γίνει βασιλιάς της Νορβηγίας, ο Λέιφ αναζητά τη Χρυσή Γη και η Φρέιντις αναζητά μια ευτυχισμένη ζωή για τον λαό της.

17/07/2024
Η Συμμορία με τα Πράσινα Γάντια (The Green Glove Gang) Σεζόν 2

Στην δεύτερη σαιζόν της σπαρταριστής πολωνικής σειράς που παντρεύει την κωμωδία με το αστυνομικό, η Συμμορία με τα Πράσινα Γάντια καταδιώκεται, και αναγκάζεται να εμφανιστεί ξανά όταν ένας από τους γιους μπλέκει μ' έναν σκληρό μαφιόζο και οι δυο τους οδηγούνται σε αναμέτρηση.

18/07/2024
Cobra Kai: Σεζόν 6 - Μέρος 1

Ενόψει του παγκόσμιου τουρνουά, ο Ντάνιελ κι ο Τζόνι προσπαθούν να ξαναφτιάξουν την ομάδα. Όμως, παλιοί εχθροί και νέες απειλές στέκονται εμπόδιο στη νίκη.

25/07/2024
Το Δεκαήμερο (The Decameron)

Με την εξάπλωση της βουβωνικής πανώλης στην Ιταλία, ευγενείς και υπηρέτες μαζεύονται σε μια βίλα, αλλά οι λουσάτες διακοπές τους βυθίζονται γρήγορα στο χάος. Ολοκαίνουρια, αμερικανική σειρά 8 επεισοδίων που εκτυλίσσονται στη Φλωρεντία του 1348.

25/07/2024
Κλίο: Σεζόν 2

Η πρώην Ανατολικογερμανίδα κατάσκοπος Κλίο συνεχίζει να σαρώνει με μανία τη μεταψυχροπολεμική Ευρώπη και να βυθίζεται χωρίς να το θέλει ακόμα πιο πολύ στο παρελθόν της. Η δεύτερη σαιζόν της γερμανικής σειράς αναμένεται εξίσου απολαυστική με την πρώτη.

26/07/2024
Ελίτ: Σεζόν 8

Καθώς η αποφοίτηση πλησιάζει για τους μαθητές του Λας Ενθίνας, ο Όμαρ κι η Νάντια ξανασμίγουν κι ένα τελευταίο μυστήριο φτάνει φιλίες –και εχθρούς– στα όριά τους.

31/07/2024
Άλυτα Μυστήρια (Unsolved Mysteries): Τόμος 4

Ανοιχτές υποθέσεις, αλλόκοτα πλάσματα κι άλλα αινιγματικά συμβάντα επανεξετάζονται από μάρτυρες, αρχές επιβολής του νόμου και ειδικούς σ' αυτήν τη σειρά ντοκιμαντέρ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v