Τα πιο φτηνά και νόστιμα μπέργκερ στην Αθήνα

Θες να φας ποιοτικό, χορταστικό μπέργκερ χωρίς να δώσεις πολλά; Έχουμε τις καλύτερες διευθύνσεις για οικονομικά μπιφτεκόψωμα στην πόλη.

Τα πιο φτηνά και νόστιμα μπέργκερ στην Αθήνα

Πολύ πριν το σουβλάκι, το μπέργκερ είχε γίνει και αυτό ένα είδος πολυτελείας, με την τιμή του να ξεπερνά τα 7€. Πολλά θα μας πεις, συμφωνούμε θα σου απαντήσουμε, και θα αναζητήσουμε εναλλακτικές για να φας τιμιότατα μπιφτεκόψωμα χωρίς να δώσεις πολλά.

Δες παρακάτω μερικά μαγαζιά της πόλης τα οποία σερβίρουν νοστιμότατα μπέργκερ με τιμές από 3€ το τεμάχιο (χωρίς πατάτες) – για να φας και δεύτερο αν θες.

Guerilla Chef Burgers

Σολωμού 33, Εξάρχεια, τηλ: 21 3028 7944

Λίγα πλαστικά καφάσια στο πεζοδρόμιο ίσα ίσα για να κάτσεις, λίγες επιλογές στον κατάλογο, όμως τόση μα τόση νοστιμιά (και οικονομία) σε δύο μόλις burger. Στο Guerilla Chef θα βρεις ένα απλό cheese με τυρί, πίκλα, κέτσαπ, μαγιονέζα και μουστάρδα μόλις στα 3€ και ένα double cheese με διπλό μπιφτέκι, και όλα τα παραπάνω, στα 4€. Στο μενού υπάρχουν επίσης Coca Cola, νεράκι και craft ελληνικές μπίρες που αλλάζουν συχνά, μόλις στα 4-5€.

Melt Burgers

Λεωφ. Κηφισίας 59, Μαρούσι, τηλ: 21 0612 7900

Στα Βόρεια Προάστια ξέρουν από οικονομικό smashed burger και στο Melt το ζυμώνουν καθημερινά λαχταριστά μπιφτέκια από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά τα οποία μπαίνουν σε αφράτα ψωμάκια και μας κολάζουν. Οι τιμές τους από 3,60€ για ένα απλό cheeseburger με smashed μπιφτέκι και τυρί, πίκλες, τσένταρ και 4,30€ για ένα smashed cheese με κρεμμύδι, τυρί, πίκλες και melt mayo. Εξίσου οικονομικό και το Meltburger στα 4,90€ με smashed μπιφτέκι, τυρί, ντομάτα, iceberg και melt mayo.

RAW Street Burger

Υμηττού 130, Παγκράτι, τηλ: 21 1015 4553

Από τη Λάρισα με αγάπη, το μπεργκεράδικο του Παγκρατίου, ετοιμάζει κλασικά, αμερικάνικα smash burgers, αυτά δηλαδή που γίνονται με μοσχαρίσια μπιφτέκια, τα οποία όσο ψήνονται πιέζονται με την σπάτουλα, για να γίνουν λεπτά, χωρίς να χάνουν το ζουμάκι τους. Οι τιμές τους είναι ωραιότατες, με κόστος 4,90€ για ένα Cheese BBQ, με smashed μπιφτέκι, τσένταρ, μαγιονέζα και BBQ sauce και 4,80€ για ένα Little Rascal με μπιφτέκι, cheddar, iceberg και κέτσαπ.

Talking Breads

Σπύρου Τρικούπη 11, Εξάρχεια, τηλ: 21 1183 9731

«Burning down the house» γράφει το κόκκινο νέον αυτού του εξαρχειώτικου στρηφουντάδικου και… θα το κάψουμε κυρ Στέφανε στα μπέργκερ. Πιάσε θέση στα σταντ και απόλαυσε ένα νοστιμότατο cheeseburger, με αφράτο ψωμάκι μπριός, μπιφτέκι μοσχαρίσιο, cheddar, ντομάτα, iceberg, πίκλες και Talking breads σως με κόστος 5,30€ και ένα χορταστικό Mafia με gorgonzola, σπανάκι, κρεμμύδι, λάδι τρούφας και σπιτική ketchup, στα 5,80€.

1933 Burgers and more

 Λεωφ. Δεκελείας 10, Νέα Χαλκηδόνα, τηλ: 21 1183 1315

Η Νέα Φιλαδέλφεια έχει το μπεργκεράδικο που της άξιζε κι εμείς δεν χάνουμε αφορμή με κάθε επίσκεψή μας εδώ να πιάνουμε θέση στον όμορφο και άνετο χώρο του 1933 για να απολαύσουμε λαχταριστά μπιφτεκόψωμα σε πολύ καλές τιμές. Το απλό μπέργκερ με μπιφτέκι, μαγιονέζα, κέτσαπ και iceberg έχει 3,90€, το Cheeseburger με μπιφτέκι, μαγιονέζα, κέτσαπ και τσένταρ 4,40€ και το ενισχυμένο classic bacon με μπιφτέκι, μαγιονέζα, κέτσαπ, iceberg και μπέικον 5,90€.

Το Καρότσι του Γιατρού

Μιαούλη 9, Ψυρρή, τηλ: δεν έχει

Λίγα μόλις βήματα μακριά από τον σταθμό του μετρό στο Μοναστηράκι ο αγαπημένος «Γιατρός» της πείνας ετοιμάζει  στο μαγαζί του σαντουιτσάρες, χοτντογκάρες και μπεργκεράρες χωρίς να τσιγκουνευτεί την ποσότητα. Το cheeseburger με πατάτες κοστίζει 5€, ενώ το Special με τυρί, ντομάτα, σαλάτα και πατάτες στα 5,50€.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v