Οι οδοστρωτήρες της ενημέρωσης

Η κόντρα του τομεάρχη δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστα Τζαβάρα με το δελτίο ειδήσεων του MEGA δημιούργησε ουκ ολίγες συμπάθειες για τον πολιτικό, "καταγγέλει" φίλος της στήλης μέσω ηλεκτρονικής επιστολής που ο Ιοβόλος δημοσιεύει αυτούσια (γιατί έτσι του ζητήθηκε και γιατί έχει και λίγο πλάκα)!    
Με αφορμή τον καυγά του τομεάρχη της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστα Τζαβάρα από τη μια και των Τρέμη και Πρετεντέρη από την άλλη ο Ιοβόλος έλαβε το παρακάτω email το οποίο και παραθέτει αυτούσιο κατά την επιθυμία του συντάκτη του και φίλου της στήλης που με την ευγενική φράση «Αν έχεις κότσια δημοσίευσέ το αυτούσιο» παρότρυνε τον Ιοβόλο να βάλει το λιθαράκι του στην υπόθεση της Ελευθεροτυπίας.

«Η χουντόφατσα που ακούει στο όνομα Κώστας Τζαβάρας από ό,τι θυμάμαι δεν είχε κανένα λόγο να είναι συμπαθής σε κανέναν. Όχι επειδή ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας είναι χειρότερος από άλλους, αλλά βασικά επειδή δεν έχει κάνει και τίποτα για να φαίνεται καλύτερος.
 
Η αυταρχική συμπεριφορά του δημοσιογραφικού επιτελείου των ειδήσεων του Mega Channel άλλαξε την εντύπωση μιας μερίδας κόσμου όχι βέβαια για την ανύπαρκτη πολιτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης (αυτό ούτε ο Μεγάλος Πέτρος δεν θα μπορούσε να το κάνει) αλλά για τον ίδιο τον κ. Τζαβέλα που προσπαθούσε από το παράθυρο να βρει το δίκιο του έναντι του οδοστρωτήρα που λέγεται τηλεοπτική ενημέρωση.

Νομίζω ότι είναι ίδιον του Έλληνος να υποστηρίζει τον πιο αδύναμο- το «σύνδρομο του μουντιάλ» που λέγαμε όπου στο Ιταλία- Τρινιντάντ οι περισσότεροι εξ ημών θα υποστηρίξουν το Τρινιντάντ. Έτσι και στην αναμέτρηση Mega- Τζαβάρας ο αδύναμος ήταν ο Τζαβάρας. Και στο πρόσωπο του Τζαβάρα και όλοι αυτοί οι μεσαίου μεγέθους πολιτικοί, που ξέρουν ότι αν μπουν σε καραντίνα από το Mega ούτε Βουλή θα ξαναδούν ούτε – το κυριότερο- βουλευτική αποζημίωση.

Γιατί στους κομματικο΄΄υς (sic)  κύκλους αποτελεί κοινό μυστικό ότι «όλοι πρέπει να πηγαίνουν με τα νερά του Mega και των κατασκευαστικών εταιριών. Αυτό το τελευταίο μάλιστα εξειγεί και το για΄τι (sic) οι ειδήσεις του συγκεκριμένου καναλιού δεν είπαν κουβέτνα για το κίνημα των διοδίων.

Συμπαράσταση λοιπόν σε όλους εκείνους τους απαράδεκτους πολιτευτές όταν και μόνο όταν έχουν απέναντί τούς τους ακόμα αθλιότερους τιμητές των πάντων δημοσιογράφους»
.

Ο Ιοβόλος παραθέτει το σχετικό βιντεάκι της διένεξης για όσους δεν το έχουν δει και προτείνει στον φίλο της στήλης την επόμενη φορά να τον αφήσει να διορθώσει τουλάχιστον τα ορθογραφικά λάθη στα οποία- μάλλον από ευσυνειδησία- αρνήθηκε να παρέμβει.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v