Οταν λέμε τίποτα, εννοούμε τίποτα- τίποτα;

Έτσι λοιπόν; Η αγαπημένη ελληνική υπηρεσία πληροφοριών είναι για τα πανυγήρια κ. Χρυσοχοΐδη μας; Αυτό τι σημαίνει; Ότι δεν μας ρουφιανεύουν διεξοδικά (ευκταίον) ή ότι μας ρουφιανεύουν αλλά κάνουν γκάφες σχετικά με το σε ποιον αποδίδουν τι (ανησυχητικό). Όπως και να έχει, ο υπουργός είχε ενημερώσει τις ΗΠΑ (ελπίζουμε εγκαίρως) να μην περιμένουν προκοπή από αυτούς τους βρωμοσυνδικαλιστές.    
Δεν μπορώ να καταλάβω με ποιο δικαίωμα υπουργός του ελληνικού κράτους λέει σε πρέσβη ξένης χώρας πράγματα που αποκρύπτει από τον ελληνικό λαό. Και πριν προλάβατε να σκεφτείτε πόσο "φρούτο" είμαι που δεν εννοώ το πώς διεξάγονται οι υποθέσεις της διπλωματίας, θα σας πω ότι ρωτώ ρητορικά.
 
Αναφέρομαι στα όσα εκμυστηρεύτηκε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στον αμερικανό πρεσβευτή για την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και όχι μόνο. Από ό,τι κατάλαβα ο υπουργός είχε παράπονα από τη λειτουργία της ΕΥΠ- πράγμα καλό επί της αρχής μια και λίγοι θα αρνηθούν ότι είναι θετικό αυτοί που έχουν αναλάβει να σε ρουφιανεύουν να είναι άχρηστοι.

Επί της διαδικασίας ωστόσο, σημαίνει ότι ο Έλληνας φορολογούμενος πληρώνει για μια υπηρεσία η οποία κατασπαταλά τα χρήματά του και ενημέρωση επί αυτού δεν έχει. Ή για την ακρίβεια έχει αποπροσανατολιστική ενημέρωση, αφού με την πρώτη ευκαιρία κάθε υπουργός (Δημόσιας Τάξης) αποδίδει τα εύσημα σε όλες τις υπηρεσίες του υπουργείου του «για τον επαγγελματισμό και τη σοβαρότητα που επέδειξαν ώστε να επιτευχθεί το αποτέλεσμα αυτό».

Στην ίδια δέσμη διαρροών ο κ. Οικονόμου, επικεφαλής της Ελληνικής Αστυνομίας πέραν του ότι μας διαβεβαίωσε ότι «οι ΗΠΑ γνωρίζουν ό,τι και η ΕΛ.ΑΣ. για την εγχώρια τρομοκρατία» (ευτυχώς, παναγία μου!) , κατέθετε την ανησυχία του για την καθυστέρηση στην δημιουργία τεμένους- κατάσταση που όπως είπε μπορεί να καταστήσει τους μετανάστες "ευάλωτους στον ισλαμικό ριζοσπαστισμό".

Κοινώς «φτιάξ΄τους εκκλησία για να καθίσουν ήσυχοι» όπως επιτάσσει και το εξαιρετικό PC Game “Civilization”.

Οφείλω πάντως να ομολογήσω ότι μου άνοιξε η όρεξη. Αντε, πάμε για καμιά διαρροούλα ακόμη λίιιιγο πιο πικάντικη. Όσο πατάει η γάτα. Όχι με Πάγκαλο, που λέει και ο «Ταξίμετρο» στα σχόλια- έχει καταντήσει κλισέ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v