Ποδαρικό στο 2011 με ΒορΟινά στην Αθήνα

Επιστροφή στη μπλογκόσφαιρα και το πληκτρολόγιο μετά από ολιγοήμερη ανάπαυλα για αποτοξίνωση από τις καταχρήσεις των ταξιδιών και των Εορτών. Πρώτο μου μέλημα η κατάρτιση της οινικής μου ατζέντας για το προσεχές μέλλον, με πρώτο entry τα επικείμενα ΒορΟινά στην Αθήνα!

Η καθιερωμένη και σταθερά αγαπημένη οινική εκδήλωση φέρνει για άλλο έναν χρόνο τους οινοποιούς της Βόρειας Ελλάδας στην Αθήνα, για να δοκιμάσουμε μαζί τα κρασιά τους της τελευταίας εσοδείας και τα εκλεκτά τους αποστάγματα.

Φέτος, όμως, τα ΒορΟινά μας επιφυλάσσουν και μία καινοτομία. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, λοιπόν, "Κατά τη διάρκεια της φετινής εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός γευσιγνωσίας μονοποικιλιακών κρασιών, στον οποίο μπορούν να συμμετέχουν οι επισκέπτες της εκδήλωσης. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο διαγωνισμό έως τις 21 Ιανουαρίου."

Τα φετινά ΒορΟινά θα λάβουν χώρα τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου, στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, στο Σύνταγμα. Οι ώρες λειτουργίας της εκδήλωσης είναι 12.00 ως 18.00 για τους επαγγελματίες και 18.00 ως 22.00 για το οινόφιλο κοινό. Η είσοδος κοστίζει €5. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στον διαγωνισμό, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί ηλεκτρονικά με τους διοργανωτές, στις διευθύνσεις [email protected] και [email protected].

Το υπόλοιπο πρόγραμμά μου θα συνεχίσει να συμπληρώνεται τις επόμενες ημέρες. Ιδέες για εξορμήσεις εντός και εκτός συνόρων υπάρχουν πολλές, ακόμα όμως δεν έχω "κλείσει" τίποτα. Αυτό που όμως θέλω να κανονίσω σύντομα είναι ένα ταξίδι στο Λονδίνο στα τέλη του επόμενου μήνα, για ένα tasting που θα συζητηθεί πολύ. Μα πάρα πολύ! Λεπτομέρειες προσεχώς...
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v