Αφρός και Φυσαλλίδες 2010

Η σεζόν των μεγάλων οινικών εκδηλώσεων κάθε χρόνο είθισται να ολοκληρώνεται με την έκθεση "Αφρός και Φυσαλλίδες". Η συγκεκριμένη εκδήλωση λοιπόν δεν αργεί να έρθει και φέτος, και ξέρω ότι όλοι την περιμένουμε εναγωνίως.

Η εκδήλωση διοργανώνεται για 4η φορά, και φέτος έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 27 Νοεμβρίου. Θα διεξαχθεί, όπως κάθε χρόνο, στο Ξενοδοχείο King George, στην Πλατεία Συντάγματος, από τη 1 το μεσημέρι ως τις 8 το βράδυ.

Η έκθεση "Αφρός και Φυσαλλίδες" έχει πάντα κάτι για όλους - αρχάριους, ερασιτέχνες, φανατικούς, επαγγελματίες, κλπ - με τη μοναδική προϋπόθεση να αγαπούν τα αφρώδη κρασιά. Περιλαμβάνει γνωστές και πιο "ψαγμένες" ετικέτες Σαμπάνιας, καθώς και αφρώδεις οίνους από όλο τον κόσμο (σύμφωνα με τους διοργανωτές θα παρουσιαστούν 100 περίπου αφρώδη κρασιά συνολικά). Οι αφρώδεις οίνοι είναι μία κατηγορία που αυτό τον καιρό γνωρίζει ανάπτυξη, ειδικά καθώς αρκετός κόσμος - τώρα με την κρίση - έχει αναγκαστεί να απομακρυνθεί (προσωρινά και για οικονομικούς λόγους) από τη Σαμπάνια. Στην φετινή εκδήλωση μάλιστα αναμένεται και αρκετά δυναμική παρουσία Ελληνικών οινοποιείων που παράγουν αφρώδεις οίνους, συμπεριλαμβανομένης και της Μπουτάρη Οινοποιητική, η οποία θα λανσάρει μία νέα ετικέτα αφρώδους οίνου με βάση το Μοσχοφίλερο.

Σημειώνεται ότι η τιμή εισόδου στην έκθεση «Αφρός & Φυσαλλίδες» είναι €10.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v