Οι οινοποιοί της Πελοποννήσου ανηφορίζουν

Δεν φαντάζομαι να χορτάσατε από τις πρόσφατες οινικές εκθέσεις, ε; Γιατί αν νομίζατε ότι με την Κυριακάτικη παρουσίαση των κρασιών της εταιρείας ΑΙΟΛΟΣ κλείνουμε για την ώρα, κάνετε μέγα λάθος!...

Τη σκυτάλη των οινικών παρουσιάσεων παίρνουν άμεσα οι οινοποιοί της Πελοποννήσου, οι οποίοι μέσα στον Οκτώβριο πραγματοποιούν την καθιερωμένη περιοδεία τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Και στις δύο πόλεις, τα μέλη της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Πελοποννήσου (ΕΝΟΑΠ) θα παρουσιάσουν κλασικές αλλά και νέες οινικές δημιουργίες τους με βάση γηγενείς ποικιλίες των περιοχών τους αλλά και διεθνείς, πολυποικιλιακές ετικέτες, επιδόρπιους οίνους, καθώς και αποστάγματα. Συγκεκριμένα:

Τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010, οι οινοποιοί της Πελοποννήσου θα περιμένουν τους οινόφιλους ολόκληρης της Βόρειας Ελλάδας στο ετήσιο φθινοπωρινό ραντεβού των Δρόμων του Κρασιού της Πελοποννήσου στη Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην αίθουσα Αριστοτέλης του ξενοδοχείου Makedonia Palace, από τις 5 το απόγευμα ως τις 10 το βράδυ. Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ όσοι παρευρεθούν θα συμμετάσχουν σε κλήρωση με έπαθλα φιάλες magnum από τους αγαπημένους τους παραγωγούς.

Λίγες ημέρες αργότερα, η Αθήνα υποδέχεται και φιλοξενεί την 5η ετήσια εκδήλώση «Οίνοι Πελοποννήσου... Φυσικά», η οποία θα γίνει στο ξενοδοχείο Athens Hilton, την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010, από τη 1 το μεσημέρι ως τις 8 το βράδυ. Η είσοδος είναι επίσης ελεύθερη, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην κλήρωση μιας συλλεκτικής φιάλης 9 λίτρων κόκκινου κρασιού με τις υπογραφές των 30 οινοποιών που συμμετέχουν στην εκδήλωση.

Εύχομαι καλή επιτυχία και στις δύο εκδηλώσεις και (εγγυημένα) καλή διασκέδαση σε όσους συμμετάσχουν σε αυτές!...
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v