Οι «Αναλώσιμοι» των γηπέδων

Τις παλαιότερες βεντέτες τους βρήκαν ευκαιρία να λύσουν στον χθεσινοβραδινό αγώνα οι παίκτες Εθνικής και Σερβίας, μπροστά σε ένα χαλαρό κοινό που έδειχνε να το διασκεδάζει.
Είπα και εγώ χθες το βράδυ να διαθέσω μέρος του πολύτιμου 8ωρου ύπνου μου προκειμένου να χαζέψω έναν φιλικό αγώνα μπάσκετ ανάμεσα σε δύο εξίσου φιλικά προσκείμενες χώρες χρόνια τώρα, την Ελλαδάρα μας και την Σερβία -μιας που Nova δεν με παίρνει να βάλω για να δω το πιο επίσημο Μουντομπάσκετ- και κόντεψε να με πάρει το ξημέρωμα από την ταραχή μου!

Τέτοιο ξύλο ούτε στους «Αναλώσιμους»! Ο Κρέστιτς την είδε Lundgren και έδειρε τους περισσότερους με βασικό στόχο τον Stalone-Μπουρούση, ο Big Sofo επηρεάστηκε από τον Crews και «έφαγε» λίγους αλλά καλούς, ο έρμος ο Διαμαντίδης… «βρέθηκε στην ζούγκλα με τα θηρία» και ο Τσαρτσαρής… «άσ’τον αυτόν, πάει για πρόεδρος!». Γελοιότητες κατωτάτου, δηλαδή…

Και το χειρότερο από όλα δεν ήταν η καρεκλιά που άνοιξε το κεφάλι του Μπουρούση, ενώ θα μπορούσε να έχει βρει κάποιου τον αυχένα και να θρηνούσαμε θύματα, αλλά οι εκφωνητές του αγώνα, οι οποίοι κατά την διάρκεια του mortal combat επιχειρούσαν από τα θεωρεία τους να κάνουν ψύχραιμη αναμετάδοση του ποιος χτυπάει ποιον και να μειώσουν την σοβαρότητα της κατάστασης, λέγοντας ότι είναι λογικό σε ένα άθλημα με στενές επαφές να δημιουργούνται τέτοιες εντάσεις.

Σα να διασκέδαζαν και αυτοί μαζί με το αφελές κοινό, τους μπαμπάδες με τα γυναικόπαιδα, που βρίσκονταν παρόντες στο γήπεδο και χαιρετούσαν αμέριμνα την κάμερα μιλώντας με φίλους και συγγενείς στο κινητό, αναμεταδίδοντας τις επίμαχες στιγμές της πάλης, όταν ο Ρουρκ πήδηξε πάνω στον αντίπαλο (όχι, αυτό είναι από άλλη ταινία). Απολαύστε…


Υπάρχει, όμως, η βασική διαφορά του real life ανάμεσα στο χθεσινοβραδινό φιάσκο και τις πολεμοχαρείς ταινίες που απευθύνονται σε πιτσιρικάδες με την τεστοστερόνη να τους τρέχει από τα αυτιά. Το γεγονός ότι στην πρώτη περίπτωση δέκα χρυσοπληρωμένα παιδάκια βγάζουν τα απωθημένα και τα κόμπλεξ τους μπροστά στα μάτια άλλων πολύ μικρότερων παιδιών, ενώ στην δεύτερη το κάνουν εξίσου χρυσοπληρωμένοι -γνωστοί για τους συχνά ανεγκέφαλους ρόλους τους- ηθοποιοί πίσω από τη μεγάλη οθόνη. Η’ μήπως δεν υπάρχει; Ο Κρίσιτς πάντως πριν λίγα λεπτά συνελήφθηκε. Για τον Σταλόνε δεν άκουσα κάτι.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v