Οινόραμα 2010

Σήμερα ανοίγουμε τις ατζέντες μας και σημειώνουμε εγκαίρως τη μεγάλη επαγγελματική έκθεση οίνων, αποσταγμάτων και αμπελοοινικού εξοπλισμού που γίνεται στην Αθήνα κάθε δύο χρόνια.

Το 10ο Οινόραμα λοιπόν, έχει προγραμματιστεί για το 4ήμερο 12-15 Μαρτίου 2010, και θα λάβει χώρα στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία (Λεωφ. Λαυρίου 301, Παιανία, έξοδος Ε17 Αττικής οδού).

Φέτος το Οινόραμα θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες (από Παρασκευή μέχρι και Δευτέρα) για την καλύτερη εξυπηρέτηση εκθετών και επισκεπτών, κυρίως επαγγελματιών και πολλών επισκεπτών εκτός Αθηνών.

Πέρα από τα πολλά stands καταξιωμένων αλλά και λιγότερο γνωστών οινοποιών και διανομέων οίνων και ποτών, στο Οινόραμα συναντάει κανείς εκθέτες που προσφέρουν τα πάντα γύρω από τον οινικό κλάδο, όπως μηχανήματα, εξοπλισμό, ειδικευμένες υπηρεσίες, κλπ. Το Οινόραμα είναι μία έκθεση που απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες του αμπελο-οινικού κλάδου, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι και οι ερασιτέχνες οινόφιλοι δεν είναι ευπρόσδεκτοι.

Χρήσιμες πληροφορίες από τους διοργανωτές:

* Είσοδος δωρεάν, για όλους τους σχετικούς επαγγελματίες (με απλή επίδειξη της κάρτας τους), με πρόσκληση ή με εισιτήριο (15 ευρώ και για τις 4 ημέρες).

* Πρόσβαση: στάση Παιανία-Κάντζα (μετρό, προαστιακός σιδηρόδρομος) και συνεχής, δωρεάν εξυπηρέτηση από και προς το MEC Παιανίας με mini-bus.

* Μέρες και ώρες λειτουργίας
Παρασκευή 12 Μαρτίου:     17:00-20:00    Κυριακή 14 Μαρτίου:     10:00-19:00
Σαββάτο 13 Μαρτίου:          10:00-19:00    Δευτέρα 15 Μαρτίου:      10:00-18:00

Αναλυτικότερη πληροφόρηση θα βρείτε στην ιστοσελίδα της έκθεσης που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.oenorama.com.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v