Το κρασί μας έχει έναν σύμμαχο στη Γερμανία!

Όπως σας είχα προαναγγείλει, είχα την χαρά στην εκπομπή μου Lémy Boucaliaûn του προηγούμενου Σαββάτου, να φιλοξενήσω τον Markus Stolz, ο οποίος είναι γνωστός στους οινόφιλους του Internet και ως Elloinos, για να μιλήσουμε για τις προσπάθειες που κάνει για να βοηθήσει το ποιοτικό Ελληνικό κρασί να μπει για τα καλά στην Γερμανική αγορά.

Με τον Markus κάναμε μία πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα το εξαιρετικό Syrah 2006 του Χρήστου Κόκκαλη, το οποίο έφερε ο Markus στο studio για να δοκιμάσουμε μαζί - αλλά και για να κληρώσουμε και σε έναν τυχερό ο οποίος ελπίζω ότι το εκτίμησε όσο και εμείς.

Αν κάνετε κλικ στο link http://www.elloinos.com/news/elloinos-on-greek-radio θα διαβάσετε (στα Αγγλικά) το απολαυστικό κείμενο που ο Markus έγραψε στο πολύ καλό blog του για την όμορφη εμπειρία του στην εκπομπή, και όπου υπάρχει και video με το μέρος της εκπομπής που περιλάμβανε την κουβέντα μας.

Παρεμπιπτόντως ενημερώνω τους φίλους ακροατές της εκπομπής Lémy Boucaliaûn (και είστε πάρα πολλοί, και σας ευχαριστώ από καρδιάς που με ακολουθείτε και στα ερτζιανά) ότι, καθώς ο σταθμός έχει μπει σε μία μεταβατική φάση, λανσάροντας ένα καινούριο, αμιγώς ενημερωτικό, πρόγραμμα - ήδη, μάλιστα, από την Δευτέρα που μας πέρασε ονομάζεται πλέον ΒΗΜΑ FM - η εκπομπή μου θα κάνει ένα διάλειμμα, αλλά ελπίζω ότι θα επανέλθει σύντομα δριμύτερη. Να είστε σίγουροι ότι θα σας κρατήσω ενήμερους σχετικά.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v