Ξετυλίξτε τον "Χάρτη των Γεύσεων 2009"

Μήπως θα είστε στη Θεσσαλονίκη το άλλο Σαββατοκύριακο; Αν πάντως δεν είχατε λόγο να βρίσκεστε στη συμπρωτεύουσα, τώρα έχετε!

Κι αυτό γιατί το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009 διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη, όπως κάθε χρόνο, η εκδήλωση Χάρτης των Γεύσεων, στην οποία συμμετέχουν περισσότεροι από 100 οινοποιοί και αποσταγματοποιοί από όλη την Ελλάδα, καθώς και εταιρείες εισαγωγής οίνων και ποτών.

Η εκδήλωση γίνεται στην Αποθήκη Γ, στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, και οι ώρες λειτουργίας είναι 12 το μεσημέρι με 9 το βράδυ και τις δύο μέρες.

Στο πλαίσιο του φετινού, 7ου Χάρτη των Γεύσεων, θα λάβει χώρα και η πρωτότυπη «δημοπρασία» / Bazaar με τίτλο «Η σοδειά του 2000». Οι οινοποιοί που συμμετέχουν στην έκθεση θα προσφέρουν σπάνιες φιάλες και συσκευασίες κρασιών τους, εσοδείας 2000, σε ειδικές τιμές. Τα έσοδα από την πώλησή τους θα διατεθούν στο Περιβαλλοντικό Κέντρο του Αρκτούρου.

Επιπλέον, τα επιλεγμένα εστιατόρια της συμπρωτεύουσας Kitchen bar, Ζύθος, Ζύθος-Ντορέ, Λαδικό, Μανδραγόρας, Fred & Ginger στο ξενοδοχείο Les Lazaristes, Banquet και Γλυκάνισος, θα σερβίρουν μενού σχεδιασμένα ειδικά για τον Χάρτη των Γεύσεων 2009 όλη την εβδομάδα, από τη Δευτέρα 7 έως την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου.

Οι διοργανωτές μας υπόσχονται ότι ο χώρος της εκδήλωσης θα μεταμορφωθεί, για άλλη μια χρονιά, στην απόλυτη «χώρα του κρασιού». Εσείς, αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί τους (2310-888311, [email protected]).
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v