Μαζί και το Σαββατοκύριακο!...

Τι, πιστέψατε ότι επειδή η εβδομάδα τελειώνει εγώ θα φύγω από τη ζωή σας για να ξεκουραστώ μέχρι τη Δευτέρα; Μπα, φαίνεται ότι το αφεντικό τρελλάθηκε, κι έτσι το κατάστημα θα παραμείνει ανοιχτό και το Σαββατοκύριακο, και μάλιστα με τρεις διαφορετικούς τρόπους:

1. Το Σάββατο σας υπενθυμίζω ότι κυκλοφορεί, μαζί με την Καθημερινή, ο Οινοχόος του Οκτωβρίου. Μεγάλο τεύχος και χορταστικό, ό,τι πρέπει για τα μέσα του Φθινοπώρου - σας εγγυώμαι ότι θα το ευχαριστηθείτε. Από μένα μπορείτε να περιμένετε μία πολύ αξιόλογη αποκλειστική συνέντευξη με μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του κρασιού του νέου κόσμου, και αρκετά ακόμα θέματα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

2. Το Σάββατο στις 2 το μεσημέρι (ξανα)παίρνω το μικρόφωνο και σας περιμένω στην συχνότητα του City 99.5FM, όπου θα έχουμε μία ώρα στη διάθεσή μας για να μιλήσουμε για το κρασί και τον όμορφο κόσμο του (κατεβάστε και ακούστε το trailer της εκπομπής παρακάτω). Θα είμαι στη διάθεσή σας για να απαντήσω ζωντανά στις απορίες ή τους προβληματισμούς σας, ενώ σας επιφυλάσσω έναν διαγωνισμό αλλά και μία προσφορά! Μπορείτε να συγχρονιστείτε στον City 99.5FM στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο, αλλά και να ακούσετε το πρόγραμμά του live κάνοντας κλικ σε αυτό εδώ το link.

3. Την Κυριακή το βραδάκι, σας δίνω ραντεβού εδώ, στη σελίδα του TeLeGourmet, για να μάθετε πρώτοι τα πάντα γύρω από τα κρασιά που φέρνει φέτος στην αγορά (και τα ποτήρια μας) η καλή εταιρεία εισαγωγής οίνων ΑΙΟΛΟΣ.

Και μην ξεχνάτε: ο διαγωνισμός για να κερδίσετε το μυστηριώδες και μοναδικό κρασί του Mediterranean Cellars συνεχίζεται μέχρι και την Κυριακή το βράδυ. Πώς είπατε; Καλό Σαββατοκύριακο; Ναι, πιστεύω ότι θα είναι!...
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v