Quiz: Mediterranean Cellars - Θυμηθείτε και κερδίστε!

Θα θυμάστε το πρόσφατο post μου σχετικά με τον φίλο μου Λουίζο Παπαδόπουλο, τον Έλληνα οινοποιό που δραστηριοποιείται στην Αμερική. Ο Λουίζος, κτίζοντας πάνω στην επιτυχία του οινοποιείου του, του Mediterranean Cellars, ολοκλήρωσε πρόσφατα το (εικονιζόμενο) δεύτερο οινοποιείο του, που ονομάζεται Molon Lave Vineyards, και βρίσκεται στην ίδια Πολιτεία, η οποία είναι από τις ανερχόμενες δυνάμεις τόσο στο κρασί, όσο και στον οινοτουρισμό, στις ΗΠΑ.

Ποια Πολιτεία είναι αυτή; Δεν θα σας πω... Όχι γιατί είναι μυστικό, αλλά επειδή θέλω είτε να θυμηθείτε, είτε να ψάξετε να το βρείτε μόνοι σας.

Έχω λόγο που σας βάζω κουίζ... Βλέπετε μόλις πριν λίγες ημέρες ήρθαν στα χέρια μου τρία κρασιά του Λουίζου με ειδική αποστολή, και τα θεωρώ μοναδικά. Εννοώ ότι κυκλοφορούν στην αγορά πολλά Ελληνικά κρασιά από Έλληνες παραγωγούς, αλλά και Αμερικάνικα κρασιά από Αμερικάνους παραγωγούς - πόσα όμως Αμερικάνικα κρασιά από Έλληνες παραγωγούς έχετε δοκιμάσει;

Ε λοιπόν, ένας τυχερός αναγνώστης μου θα έχει την ευκαιρία να το κάνει. Απαντώντας μία απίστευτα εύκολη ερώτηση σχετικά με την Πολιτεία στην οποία βρίσκονται τα δύο (πλέον) οινοποιεία του Λουίζου Παπαδόπουλου, μέχρι και το βράδυ αυτής της Κυριακής 18 Οκτωβρίου, θα μπείτε σε κλήρωση για να κερδίσετε ένα Cabernet Franc 2005 του οινοποιείου Mediterranean Cellars.

Ενδιαφέρεστε; Είμαι σίγουρος! Λάβετε μέρος στο κουιζ αυτό κάνοντας κλικ σε αυτό εδώ το link.

Θα ανακοινώσω το όνομα του τυχερού ή της τυχερής από αυτήν εδώ τη σελίδα την επόμενη εβδομάδα. Καλή επιτυχία!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v