Δύο από τους τριακόσιους

Σε αυτές τις κρίσιμες για τον τόπο ώρες που όλα τα δημοσιογραφικά μέσα έχουν με τα μούτρα πέσει στην προβολή των πολιτικών, ο Ιοβόλος θέλει να προβάλει τα δικά του... πουλαίν.
 
  
  Σε αυτές τις κρίσιμες για τον τόπο ώρες που όλα τα δημοσιογραφικά μέσα έχουν με τα μούτρα πέσει στην προβολή των πολιτικών, ο Ιοβόλος έχει τα δικά του... πουλαίν απο τα κόμματα εξουσίας τα οποία και θέλει να σας γνωρίσει. 

Για σήμερα, πρώτος υποψήφιος είναιο κ. Παναγιώτης Ξανθόπουλος. Ο κ. Ξανθόπουλος είναι υποψήφιος βουλευτής Αττικής με το ΠΑΣΟΚ. Το "αγωνιστής γιατρός", είναι το μότο με το οποίο παρουσιάζεται ο "χειρούργος- σεξολόγος- ουρολόγος" στο εκλογικό σώμα. Σε ό,τι με αφορά, στοχεύει κατ΄ ευθείαν στην παιδικότητά μου, θυμίζοντας μου τον άλλοτε καταπληκτικό "τερματοφύλακα γιατρό" του Μπλεκ. 

Σεξολόγο δεν τον έλεγες τον dr Μπεν Λήπερ , αλλά για κάποιον περίεργο λόγο έχω την εντύπωση ότι για το σεξ ήξερε περισσότερα πράγματα από τον κ. Ξανθόπουλο.               

Η δεύτερη πολιτική περσόνα που παρουσιάζω στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται συστάσεις. Ο κ. Σταύρος Δαϊλάκης, υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στη Δράμα έτυχε πέρσι της υποστήριξης της αοιδού Στέλλας Μπεζεντάκου, όταν χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι και συγκρούστηκε με το Μαξίμου.     

Αμέσως μετά, ο κ. Δαϊλάκης έτρεχε απο εδώ και από εκεί παρακαλώντας και εξηγώντας ότι δεν είναι αυτός τέτοιου είδους πολιτικός- "αντάρτης" σα να λέμε- και δεν είχε κανένα σκοπό να στεναχωρήσει τον Πρωθυπουργό.     

Λέγεται μάλιστα ότι εκείνη την εποχή του βγήκε το παρατσούκλι "Μπολντ", εκ του τζαμαϊκανού ρέκορντμαν, το οποίο έκτοτε τον συνοδεύει και μπορεί να αποτελέσει το επικοινωνιακό σημείο αναφοράς της καμπάνιας του κ. Δαϊλάκη.  

[entipo_std1.jpg]
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v