Τι κάνει νιάου- νιάου στα ψηφοδέλτια;

Λαϊκό έρεισμα επιχειρεί να αποκτήσει ο άνθρωπος και πέφτουν όλοι να τον φάνε. Ο λόγος για τον ηγέτη του ΛΑΟΣ, κ. Γιώργο Καρατζαφέρη που μετά την υποψηφιότητα της λαμπερής αοιδού Έφης Σαρρή σκαρφίστικε την υποψηφιότητα Ψινάκη.
Λαϊκό έρεισμα επιχειρεί να αποκτήσει ο άνθρωπος και πέφτουν όλοι να τον φάνε. Ο λόγος για τον ηγέτη του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, κ. Γιώργο Καρατζαφέρη που μετά την υποψηφιότητα της λαμπερής αοιδού Έφης Σαρρή σκαρφίστικε την περίπτωση της υποψηφιότητας Ψινάκη.

Τις τους φταίει ο Πρόεδρος; Πρέπει να ψέγεται επειδή θέλει να εντάξει στις δυνάμεις του κόμματος έναν άνθρωπο «με μια ιδιαιτερότητα»- όπως λένε οι άλλες λαμπρές επιλογές του Προέδρου και ήδη μέλη της ελπιδοφόρας παράταξης;

Μήπως η επιλογή Ψινάκη είναι πολιτικό λάθος επειδή ο κύριος αυτός απασχολεί τα κουτσομπολίστικα έντυπα και αναλίσκεται σε ακόρεστο life style; 

Όσον αφορά εμάς, και στις δύο ερωτήσεις η απάντηση είναι «ασφαλώς όχι»!

Τι κι΄αν, όπως θυμίζει σήμερα ο Ριζοσπάστης, πριν από ένα χρόνο μιλώντας από το βήμα της Βουλής ο κ. Καρατζαφέρης έλεγε:

«Δε χρειάζονται λοιπόν οι νέοι ινδάλματα; (...) Ποια είναι σήμερα τα ινδάλματα της νεολαίας; Ποια είναι; Θα τολμήσω να πω ένα όνομα. Ο κ. Ψινάκης; Υπάρχει πάρτι της σημερινής καλής κοινωνίας, της κοινωνίας του χρήματος δηλαδή, που να κάνει ένα πάρτι και να θεωρείται πετυχημένο, χωρίς να είναι μέσα ο κ. Ψινάκης; Δεν υπάρχουν νέα παιδιά σήμερα - και σας ερωτώ κατά πρόσωπο - που λένε: "Α, πάμε να κολλήσουμε δίπλα για να γίνουμε αστέρια"; Αυτά είναι τα ινδάλματα σήμερα. Αυτά πλασάρουν οι τηλεοράσεις σήμερα»;

Μάλλον κάτι άλλο από αυτό που καταλαβαίνουμε θα ήθελε να πει ο συνεπής πολιτικός. Ίσως, ίσως λέω, πάλι κάποιοι από εμάς βρουν την ερμηνεία της κίνησης Ψινάκη στην καθαρά… ιδεολογική προσέγγιση που επιχείρησε χθες ο Πρόεδρος:

«Προσπαθώ να βρω πρόσωπα που θα φέρουν στην πολιτική εκείνους που της έχουν γυρίσει την πλάτη. Τα νέα παιδιά ή ακόμα και εκείνες τις γυναίκες των μεσημβρινών ζωνών της τηλεόρασης». 

Πες τα, μάστορα να χαρεί το εκλογικό σώμα να σου δώσει όχι 8, αλλά 10%.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v