Στις 11/10 (μετατίθεται) το GENKA Wine Fair

Τώρα πείτε μου ειλικρινά, με το χέρι στην καρδιά: τι θα προτιμούσατε να κάνετε την Κυριακή 4 Οκτωβρίου; Να στηθείτε στην ουρά σε κάποιο εκλογικό κέντρο για να ψηφίσετε, ή να βρίσκεστε στο Hilton και να δοκιμάζετε ορισμένα από τα καλύτερα κρασιά του Ελληνικού και του διεθνούς αμπελώνα που κυκλοφορούν στο εμπόριο;

Αφήστε, δεν περιμένω απάντηση, ρητορική ήταν προφανώς η ερώτηση... Τι να κάνουμε όμως που οι εθνοπατέρες μας αποφάσισαν ότι οι (πρόωρες) εκλογές θα γίνουν την προγραμματισμένη ημέρα του GENKA Wine Fair, ένα γεγονός που όλοι οι οινόφιλοι περιμέναμε πως και πως;

Τελοσπάντων, τα καλά νέα είναι ότι θα χρειαστεί να περιμένουμε μόλις μία βδομάδα ακόμα. Λόγω των εκλογών, το GENKA Wine Fair, η ετήσια έκθεση της εξαιρετικής εταιρείας εισαγωγής και διάθεσης κρασιών ΓΕΝΚΑ μετατίθεται για το αμέσως επόμενο Σάββατο ενώ, πέρα από αυτή την αλλαγή, όλα τα υπόλοιπα παραμένουν ως έχουν.

Επομένως, σημειώνουμε στις ατζέντες μας ότι: το 5ο GENKA Wine Fair θα λάβει χώρα την Κυριακή 11 Οκτωβρίου, στην αίθουσα Εσπερίδες του Ξενοδοχείου Athens Hilton, από τις 11 το πρωί ως τις 9 το βράδυ.

Στην εκδήλωση θα γνωρίσουμε εκπροσώπους και θα δοκιμάσουμε κρασιά κορυφαίων οίκων του εξωτερικού όπως Bollinger, Antinori, GAJA, Dourthe, Torres, Penfolds, Guigal, Jermann, Marques de Caceres, Joseph Phelps, και πολλών άλλων ακόμα. Και βέβαια με χαρά θα επισκεφθούμε τα stands (και θα δοκιμάσουμε τα εκλεκτά κρασιά) αγαπημένων Ελληνικών οινοποιείων όπως το Κτήμα Αϊβαλή, το Κτήμα Μερκούρη, το Κτήμα Ντούγκου και το Κτήμα Μοντοφώλι.

Δεν ξέρω αν και τι έχετε πρόθεση να ψηφίσετε στις επικείμενες εκλογές, εγώ πάντως σας δίνω ραντεβού στο 5ο GENKA Wine Fair για να χαρίσουμε ξεκάθαρη αυτοδυναμία στο καλό Ελληνικό και ξένο κρασί!

Όποιος θέλει να επικοινωνήσει απευθείας με τη ΓΕΝΚΑ, μπορεί να το κάνει τηλεφωνώντας στο 210-5278500.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v