Παροχές στους πολίτες με… δική τους ευθύνη

Μπορείς να ωφεληθείς απο τις δημόσιες παροχές- για τις οποίες φορολογείσαι και πληρώνεις- αλλά με δική σου ευθύνη. Τι το πέρασες το κράτος; Ο δοκιμαστής της κάθε ιδιοτροπίας σου θα είναι;     
"Παροχές στους πολίτες με… δική τους ευθύνη" είναι το νέο κυβερνητικό project.

Υπεύθυνη δήλωση… αποποίησης ευθύνης θα απαιτείται από το δημόσιο για να εμβολιαστεί κάποιος με τα πολυθρύλητα εμβόλια για τη νέα γρίπη, όπως γράφουν σήμερα «τα Νέα».

Ο ενδιαφερόμενος να εμβολιαστεί θα πρέπει να υπογράψει ότι συμφωνεί με όρους όπως«ενημερώθηκα για τους λόγους για τους οποίους πρέπει να εμβολιαστώ καθώς και για τις πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες και επιπλοκές τους εμβολιασμού» ή «γνωρίζω ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως ασφαλής ιατρική πράξη, συμπεριλαμβανομένων των εμβολιασμών»!

Στην πραγματικότητα τις μας λένε; «Φαγωθήκατε για τα νέα εμβόλια και είστε έτοιμοι να χρεώσετε στην κυβέρνηση πολιτική αποτυχία αν δεν καταφέρει να τα έχει διαθέσιμα αρχές του φθινοπώρου. Εμείς τρέξαμε και τα βρήκαμε αλλά δεν έχουμε προλάβει να ξέρουμε πως λειτουργούν και τις επιδράσεις που έχουν στον οργανισμό. Οπότε, κάντε το κουμάντο σας. Εμείς πάντως τα φέραμε!».

Έτσι, σε λίγο περιμένουμε να δούμε νοσοκομεία όπου στην είσοδό τους θα πρέπει να υπογράφεις ότι «αν τυχόν γκρεμιστεί το νοσοκομείο επειδή τα υλικά κατασκευής δεν ήταν τα καλύτερα δυνατά η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά εσένα» ή ότι «σε περίπτωση που οι διδάσκοντες στα σχολεία δεν είναι επαρκώς καταρτισμένοι και διδάσκουν λάθος πράγματα στα παιδιά, η ευθύνη ανήκει στους γονείς».

Ετσι, και τον πισινό τους έχουν (επικοινωνιακά) καλυμμένο, και εμφανίζονται αρκούντως αποτελεσματικοί

Αυτά για να μη λέτε ότι η Κυβέρνησή μας δεν είναι ευέλικτη και ευρηματική.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v