Delighted!

Τελειώνουν ποτέ τα προβλήματα για τους ικανούς ανθρώπους; Και βέβαια όχι, όπως θα απαντούσε και ο Ουίνστον Τσώρτσιλ. Ετσι, ο κ. Μαρκογιαννάκης, λίγες μόνο ημέρες μετά το ξέσπασμα του σάλου γύρω από την εμπλοκή του ονόματός του στη "σπείρα των 16", καλείται τώρα να διαχειριστεί κρίσεις όπως αυτές που προκαλούν οι Βρετανοί τουρίστες στη χώρα μας. (Και μία σχετική φωτογραφία που μου έφτιαξε το μεσημέρι)      
Το ένα πίσω από το άλλο περιμένουν τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών κ. Χρήστο Μαρκογιαννάκη τα σοβαρά προβλήματα.

Μετά τους κλυδωνισμούς που δέχεται η θέση του, αλλά και τα όσα υπογείως του καταμαρτυρεί ο αποπεμφθείς επικεφαλής της ΕΥΠ κ. Κορέντης, ο οποίος φαίνεται να αποδίδει στο ότι δεν «έκοψε» το όνομα του κ. Μαρκογιαννάκη από τα επίμαχα cd την δυσαρέσκεια των ανωτέρων του.

Ενώ λοιπόν ο αρμόδιος υπουργός έχει ήδη στο βιογραφικό του (και βλέπουμε που αλλού…) την ενδεχόμενη ανάμιξη με τη συμμορία και την ελαφρώς παλαιότερη ιστορία με την… θερμή υποδοχή των Κρητών αγροτών καλείται τώρα να χειριστεί τα προβλήματα που προκύπτουν από τη συμπεριφορά των Βρετανών τουριστών στα ελληνικά νησιά .

Μάλιστα, ο αρμόδιος υφυπουργός συνάντησε σχετικά τον Βρετανό υφυπουργό Εξωτερικών και των ενημέρωσε για το πώς ασχημονούν οι Σάξωνες στη χώρα μας, με τη βοήθεια και ουκ ολίγου αλκοόλ.

Αφού ευχηθώ στον κ. Μαρκογιαννάκη καλά ξεμπερδέματα (άτιμη φάρα οι Βρετανοί) θέλω να μείνω λίγο στη φωτογραφία που με διασκέδασε φοβερά και που δημοσιεύθηκε στο www.skai.gr . Εκεί μπορείτε να δείτε, την πιο ευφάνταστη κατά τη γνώμη μου, πομπή των αλλοφύλων- την επιλογή τους να ντυθούν «καλόγριες».

Η σύλληψή τους με τα ανόσια ράσα ήταν η φυσική εξέλιξη και μια από τις διασκεδαστικότερες φωτογραφικε΄ς στιγμές του αστυνομικού ρεπορτάζ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v