Οινοπολιτεία 2009 στα Πεζά της Κρήτης

Μια ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία υλοποιούν εντός του μήνα τα οινοποιεία  που βρίσκονται στην Πεδιάδα των Πεζών της Κρήτης και στον αμπελώνα της ευρύτερης περιοχής. Πρόκειται για την Οινοπολιτεία 2009, ένα εορταστικό τριήμερο με επίκεντρο το καλό κρασί της περιοχής και την ευζωία που αυτό συνεπάγεται.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου 17 έως 19 Ιουλίου, λοιπόν, τα οινοποιεία που συμμετέχουν στην Οινοπολιτεία ανοίγουν τις πόρτες τους και επιφυλάσσουν εκπλήξεις και ιδιαίτερες εμπειρίες στους επισκέπτες τους. Παράλληλα ο Δήμος «Νίκος Καζαντζάκης», πρωτοβουλία του οποίου αποτελεί η Οινοπολιτεία 2009, διοργανώνει σε διάφορα σημεία του ενδιαφέροντα happenings, όπως εκδρομές, διαγωνισμούς, σεμινάρια, προβολές, εκθέσεις, μουσικά δρώμενα, κλπ.

Δημοφιλής καλοκαιρινός προορισμός η Κρήτη - αν ζείτε ή τυχαίνει να παραθερίζετε στην ευρύτερη περιοχή, αξίζει πραγματικά να συμμετάσχετε στη φετινή Οινοπολιτεία. Όποιος επιθυμεί να μάθει περισσότερες πληροφορίες, μπορεί να επικοινωνήσει με την Κυρία Γεωργία Παπαδάκη, στα τηλέφωνα 2813-401100 και 2810-742504. Τις ακριβείς δραστηριότητες που διοργανώνει καθένα από τα 9 οινοποιεία που συμμετέχουν στην Οινοπολιτεία 2009 θα τις μάθετε αν κατεβάσετε το παρακάτω αρχείο:
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v