An Alpha-Alpha Experience!...

Αν με χάσατε τις τελευταίες μέρες, ήταν γιατί βρισκόμουν όλο το Που-Σου-Κου στο Αμύνταιο της Φλώρινας, καλεσμένος στο κορυφαίο Κτήμα ΑΛΦΑ.

Λεπτομέρειες, tips κλπ θα ακολουθήσουν εντός των ημερών. Σε πρώτη φάση πάντως, δεν μπορώ να μη σας πω πόσο εντυπωσιάστηκα από τη Βορειοελλαδίτικη φιλοξενία, όπου και αν βρέθηκα για φαγητό, εκδρομή, κλπ. Επίσης από την απίστευτη γαστρονομία της περιοχής σε μέρη που δεν το βάζει ο νους σου ότι θα φας και θα πιεις, χωρίς υπερβολή, σαν βασιλιάς!

Το Κτήμα ΑΛΦΑ, όπως φαντάζεστε, είναι σούπερ! Σε λίγο θα ολοκληρωθεί και θα είναι και επίσημα το στολίδι της περιοχής. Όσο για τα κρασιά του, όσο δύσκολο και αν ακούγεται αυτό, κάθε χρόνο γίνονται ακόμα καλύτερα!

Πανέμορφο επίσης και το Νυμφαίο, ένα παραμυθένιο χωριό που μοιάζει να βγήκε από μία άλλη εποχή...

Και τέλος το φαγητό... Από που να αρχίσω και τι να σας πρωτοπώ; Για τα κρέατα, το κυνήγι, τις σούπες, τα τυριά;... Αφήστε που εντόπισα και ένα ντόπιο τύπο που έχει βρει άγρια μαύρη τρούφα στα γύρω βουνά και την διαθέτει επιλεκτικά σε φίλους και γνωστούς στην περιοχή. Δυστυχώς δεν τον πέτυχα γιατί έλειπε αυτές τις μέρες, ωστόσο έχω τα στοιχεία του και θα επικοινωνήσω μαζί του έστω και εκ των υστέρων. Θα μάθω λεπτομέρειες και θα σας κρατήσω ενήμερους...

Αυτά και άλλα πολλά έγιναν τις τελευταίες τρεις μόλις μέρες! Μη βιάζεστε όμως, λίγη υπομονή και όλα θα τα πούμε...
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v