Περσινά ξινά σταφύλια

"Και για το Λυκαβηττό;" ρωτήθηκε στο τέλος της σημερινής συνέντευξης- παρουσίασης του προγράμματος του φετινού Φεστιβάλ Αθηνών ο επικεφαλής του, κ. Γ. Λούκος. Και θυμηθήκαμε τα παλιά...
"Και για το Λυκαβηττό;" ρωτήθηκε στο τέλος της σημερινής συνέντευξης- παρουσίασης του προγράμματος του φετινού Φεστιβάλ Αθηνών ο επικεφαλής του, κ. Γ. Λούκος.

"Για το θέμα αυτό μου έδωσαν σκονάκι για να μην τα πω λάθος", είπε και τελετουργικά, μετά φόβου θεού, έβγαλε χαρτί από όπου ανέγνωσε:    

"Δεν υπάρχει πρόβλημα… άμεσα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε, αλλά όχι τελείως γεμάτο. Θα γίνει μελέτη, ώστε να αποκατασταθούν τα προβλήματα μακροπρόθεσμα. Προσοχή στο άνω διάζωμα".

Μετά το περσινό μπάχαλο με το θεατράκι του Λυκαβηττού που βρήκε τους επισκέπτες των προγραμματισμένων συναυλιών με τα... εισιτήρια ανά χείρας και άφησε τις αρμόδιες υπηρεσίες να απορούν για την καταπληκτική έλλειψη συντονισμού, η πρώτη φετινή αναφορά δείχνει ότι το περσινό πάθημα απέχει αρκετά από το να γίνει μάθημα.

Πάσες ένθεν και ένθεν και οι εκδηλώσεις που αφορούν τον Λυκαβηττό στον αέρα. Μια επανάληψη των περσινών θα είναι αυτό που έλεγε ο Οσκαρ Ουάιλντ για το δεύτερο γάμο «ο θρίαμβος της ελπίδας επί της γνώσης»…
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v