Το μήλο και η μηλιά

"Μα, πόσες ωραίες γυναίκες θα μαζέψει κοντά του ο εκλεκτός συνάδελφος Γιώργος Παπανικολάου;" απορούν οι κοσμικοί. Ας βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Αυτός μία πήρε. Η άλλη - αυτή της διπλανής φωτογραφίας- του προέκυψε. Και ήρθε και φουριόζα!      
Με την οικογένεια του Γιώργου Παπανικολάου, του εμπνευστή του Euro2day και του In2life, είχαμε καιρό να ασχοληθούμε. Η αλήθεια είναι ότι μετά τον όμορφο γάμο του στη Μυτιλήνη, το καλοκαίρι του 2007, οι άνθρωποι δε μας έδωσαν αφορμές.

Όμως την προηγούμενη εβδομάδα το σκηνικό άλλαξε. Η Μαίρη έφερε στον κόσμο την πανέμορφη διάδοχο της δυναστείας και προσέθεσε στις πολλές ιδιότητες του εκλεκτού δημοσιογράφου (όχι με κεφαλαίο «Δ»- αυτός είναι μόνο ένας) και αυτή του ευτυχή πατέρα.

Τώρα έχουν και οι τρεις επιστρέψει στο σπίτι και πραγματοποιούν τα πρώτα τους βήματα ως οικογένεια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η δεσποινίς Παπανικολάου, αυτές τις πρώτες ημέρες εμφανίζεται ανήσυχη. Ησυχάζει μόνο όταν κλείσει η Wall Street, ενώ συχνά- πυκνά, στο μέσο της νύχτας ζητά κλαίγοντας να ενημερωθεί για τις OtC αγορές. 

Άνθρωποι κοντά στην οικογένεια ορκίζονται ότι είδαν τον Γιώργο Παπανικολάου να κουνά το κεφάλι με κατανόηση και καμάρι.

Λέγεται δε ότι με δική του ευθύνη δεν της έχουν ακόμη αποκαλύψει ότι τις πρώτες πρωινές ώρες που κοιμάται ήσυχα, οι ασιατικές αγορές είναι ανοικτές.

Η οικογενειακή θαλπωρή έχει ήδη εμποτίσει τον πατέρα που με τη δήλωση «θα την κάνω εγώ πεζοναύτισσα» έδωσε το στίγμα της τρυφερότητας, με την οποία θα περιβάλει το γόνο του και της σημασίας που δίνει στην παιδική ευαισθησία.

Ελπίδα όλων είναι η κόρη να πάρει την εμφάνιση της Μαίρης και το χαρακτήρα… της Μαίρης.

Το πρώτο αποτελεί ευχή των… πεζοναυτών και το δεύτερο ημών των υπολοίπων.

Πέρα από πλάκα, καλωσήλθε και να είναι τυχερή!  

Αντε και στο δεύτερο…

Υ.Γ.: Δείτε εδώ το... προηγούμενο επεισόδιο  
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v