Oenorama 2008

Θέλω να ανοίξετε όλοι τις ατζέντες σας και να τσεκάρετε αν έχετε σημειώσει κάποια υποχρέωση για το τριήμερο 28-30 Μαρτίου 2008. Και αν όντως έχετε κάτι εκείνες τις μέρες, ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΤΟ!

Βλέπετε, το τριήμερο 28-30 Μαρτίου γίνεται το ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2008, η μεγαλύτερη εκδήλωση για το κρασί στην Ελλάδα. Απευθύνεται σε επαγγελματίες αλλά και απλούς φίλους του κρασιού, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα προϊόντα (κρασιά, αποστάγματα κλπ) των περισσότερων Ελλήνων παραγωγών, αρκετοί από τους οποίους θα είναι και οι ίδιοι εκεί. Το φετινό ΟΙΝΟΡΑΜΑ αναμένεται να είναι το μεγαλύτερο ως τώρα, με πάνω από 250 εκθέτες και με πολλούς επισκέπτες από το εξωτερικό.

Πρέπει να ξέρετε ότι το ΟΙΝΟΡΑΜΑ γίνεται κάθε 2 χρόνια (εναλάσσεται με τα Διονύσια). Φέτος θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο MEC, στην Παιανία, το οποίο έχει αρκετό χώρο για να φιλοξενήσει τους 15.000 επισκέπτες που η εκδήλωση αναμένεται να προσελκύσει!

Η είσοδος για το κοινό κοστίζει €15. Αν όμως κάνετε προεγγραφή στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης μέχρι τις 17/3, θα λάβετε με email έναν ειδικό κωδικό που θα σας εξασφαλίσει δωρεάν είσοδο. Η διεύθυνση, για την προεγγραφή αλλά και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, είναι
www.oenorama.com. Ραντεβού, λοιπόν, στο ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2008. Να είστε όλοι εκεί!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v