Εγινε... "Τούρκος"

Τιμές ήρωα ή μάλλον... ποδοσφαιρικού αστέρα επεφύλαξαν οι Τούρκοι στον Πρωθυπουργό τους, Ταγίπ Ερντογάν που επέστρεψε άρον- άρον στη χώρα του εγκαταλείποντας τσαντισμένος τη συνδιάσκεψη στο Νταβός.  
Ως άλλος… Κεμάλ Ατατούρκ επέλασε στο ελβετικό Νταβός ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν και οδήγησε τους συμπατριώτες του στο αεροδρόμιο να τον υποδεχτούν (!) ωσάν διάσημο αστέρα του ποδοσφαίρου.

Τι έκανε ο κ. Ερντογάν στο Νταβός; Τάπωσε τον Ισραηλινό ομόλογό του λέγοντας πράγματα που η διπλωματική γλώσσα έχει μάθει να αποσιωπά. Τον κατηγόρησε ενώπιον όλου του οικονομικού κόσμου για δολοφονίες Παλαιστινίων και για τη συμπεριφορά προηγούμενων επικεφαλής του ισραηλινού κράτους στο θέμα των εισβολών στην Παλαιστίνη.

Στη συνέχεια και ενώ ο «δημοσιογράφος» τον καλούσε να σταματήσει «γιατί ο χρόνος είχε περάσει και οι καλεσμένοι έπρεπε να πάνε για δείπνο (!) , με αναψοκοκκινισμένο πρόσωπο αποχώρησε από το πάνελ και, όπως είπε, από το Νταβός. 




Τέτοιοι παληκαρισμοί είναι- καλώς ή κακώς- τα πράγματα που κάνουν ένα λαό να καμαρώνει για τον ηγέτη του. Κοντά τους και εμείς που δικαίως θεωρούμε ότι οι Παλαιστίνιοι δεν έχουν τύχει της δέουσας προστασίας από τη διεθνή κοινότητα.

Το μόνο αρνητικό που βρίσκω στο όλο περιστατικό, είναι ότι θα το είδαν και αυτοί οι κρετίνοι που πιστεύουν ότι «οι Εβραίοι φταίνε για όλα» και ότι «το σύμπαν συνομωτεί υπέρ τους» και παίρνουν θάρρος για τις κλαψιάρικες θεωρίες για το πόσο «ριγμένο» είναι το ελληνικό έθνος.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v