Των φρονίμων οι χοντροί...

«Η δουλειά του λιποαναρροφητή μπορεί να μη μοιάζει με την απασχόληση των ονείρων σας, αλλά έχει οφέλη. Ένα από αυτά είναι τα δωρεάν καύσιμα» διάβασα στην αρχή της είδησης που κυκλοφορούσε αμέριμνη στο διαδίκτυο. Κοίτα να δεις λέω, που το πάχος θα είναι επένδυση!  
«Η δουλειά του λιποαναρροφητή μπορεί να μη μοιάζει με την απασχόληση των ονείρων σας, αλλά έχει οφέλη. Ένα από αυτά είναι τα δωρεάν καύσιμα» διάβασα στην αρχή της είδησης που κυκλοφορούσε αμέριμνη στο διαδίκτυο.

Τόσο το ζωικό όσο και το φυτικό λίπος περιέχουν τριγλυκερίδια που μπορούν να εξαχθούν και να μετατραπούν σε… πετρέλαιο, συνεχίζει η είδηση, προσθέτοντας ότι ένα γαλόνι ζωικού λίπους μπορεί να μετατραπεί σε ένα γαλόνι καυσίμου.

Ο γιατρός Alan Bittner που δραστηριοποιείται στο Μπέβερλυ Χιλς αναφέρει στον συντάκτη του άρθρου ότι όλο και περισσότεροι πελάτες του ζητούν τα λεγόμενα «χερούλια του έρωτα» ή οι δημοφιλείς… μπάκες να «κατατεθούν» στην ενεργειακή τράπεζα για τη σωτηρία του πλανήτη.

Χαράς ευαγγέλια λοιπόν!

Αντί να ανησυχείτε για τις εορταστικές θερμίδες, που λένε και στο In2life, προσφέρεται για εσάς μια καταπληκτική ευκαιρία: αυτή της απόκτησης περισσότερου λίπους και άρα της μελλοντικής οικονομίας,

Διότι, όπως σκέπτεται και η καμήλα όταν αποθηκεύει νερό στην/ στις καμπούρες της «τώρα έχω νερό, αλλά για πόσο;». Η σύνδεση με τις τιμές των καυσίμων είναι προφανής.

Δεν τολμώ καν να σκεφτώ τις λαογραφικές συνέπειες που αυτή η ανακάλυψη συνεπάγεται:

Το προσωνύμιο «καμήλα» θα πάψει να αποτελεί δυσφήμιση και θα ταυτιστεί με την προνοητικότητα, οι χοντροί και οι χοντρές θα είναι αξιοζήλευτοι ως «κατέχοντες», τα πρότυπα του κάλλους θα αλλάξουν επιστρέφοντας στα αναγεννησιακά, όπου οι λιποβαρείς θεωρούνταν ανελκυστικοί, το κατοχικό σύνδρομο θα γίνει η σύνοψη της ενδεδειγμένης δίαιτας και δεν θα λυπόμαστε που τα παιδιά μας είναι από τα παχύτερα στην Ευρώπη.
 
Ασε τις ατάκες που θα ακούμε απο εδώ και από εκεί του στυλ: «Τι ανάγκη έχει ο Γιώργος μωρέ; Έχεις δει πόση έχει γίνει η γυναίκα του;».  
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v