Η διεθνική γοητεία της συνομωσίας

Όπως έχουμε ξαναπεί, οι συνομωσίες βρίσκονται παντού και οι συνομωσιολόγοι είναι ανίκητοι. Από τη μακρινή Ταϊβάν ως την Ελλάδα μας, οι εθνικοί κίνδυνοι είναι λίγο- πολύ οι ίδιοι. Λίγο- πολύ, είπαμε.     
Συνωμοσία της Κίνας με στόχο την παγκόσμια υγεία εντόπισαν ταϊβανέζοι βουλευτές, κατηγορώντας το-γίγαντα-που-ξύπνησε-σε-λάθος-εποχή για συνειδητή διασπορά του ιού SARS που σκόρπισε τον τρόμο ένα περίπου χρόνο πριν.

Ετσι, την περασμένη Τρίτη νομοθέτες από την Ταϊβάν κατέλαβαν το κοινοβούλιο του κρατιδίου, μετά τις δηλώσεις του ταϊβανέζου αρχηγού ασφαλείας περί βιολογικού πολέμου που ξεκίνησε η Κίνα έξι χρόνια πριν.

Μην απορείτε. Δεν φαίνεται σε όλους τόσο παράλογο. Ο Ιοβόλος είναι σίγουρος ότι οι κύριοι που εξέδωσαν την ανακοίνωση που ακολουθεί- πάντα κεφάτοι!- θα κούνησαν με σοβαρότητα και κατανόηση το κεφάλι διαβάζοντας για τους Κινέζους τρομοκράτες της υφηλίου:

«TOYΡΚΟΙ» ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ, ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ....

Νόμιμα λειτουργεί η «Τουρκική Ένωση Ξάνθης», απεφάνθη το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων, απορρίπτοντας προσφυγή της Ελλάδας για καταδίκη της επειδή απαγόρευε τη λειτουργία της Ένωσης αυτής.

Ένας ακόμη « θρίαμβος» της εξωτερικής πολιτικής της χώρας μας.

Καταλαβαίνουμε τι θα συμβεί τώρα... Θα γεμίσει η Δυτική Θράκη μας με «Τουρκικές Ενώσεις» ξυλουργών, αγροτών, κομμωτών, σιδηρουργών, γυναικών κ.λ.π όπου η διπλανή «φίλη και σύμμαχος» Τουρκία, το Προξενείο της Κομοτηνής και η εκεί εδρεύουσα ΜΙΤ, θα αλωνίσουν, στήνοντας χορούς και πανηγύρια, υποδεχόμενοι κάθε τόσο Τούρκους επίσημους και βουλευτές...

Είναι η αρχή της «συνδιοίκησης» της Θράκης, που χρόνια σχεδιάζει η Τουρκία και ίσως το ξεκίνημα της επανάληψης του μοντέλου διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας, εκεί, με βάση το οποίο η Θράκη θα γίνει δεύτερη Κύπρος ή Κόσσοβο...

Συγχαρητήρια, στην Κυβέρνηση και για τη νέα διαφαινόμενη στη Θράκη επιτυχία της, μετά το...θρίαμβο στο Σκοπιανό!....

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v