Η καλύβα του μπαρμπά Θωμά

Ως γνωστόν, το ελληνικό δαιμόνιο κάνει θαύματα. Αν μάλιστα συνδυαστεί με το διάσημο ως διάσημο "δόγμα Βουλγαράκη" είμαστε στη σπάνια θέση να δηλώνουμε εντυπωσιασμένοι από τα αποτελέσματα.   
Φαίνεται πως το... δόγμα Βουλγαράκη («ό,τι είναι νόμομον είναι και ηθικόν») αρχίζει να βρίσκει θαυμαστές και σε άλλους χώρους πλην της πολιτικής.

Πρόσφατα πληροφορήθηκα το τι σκοπεύει να κάνει ο συμπαθής και έντιμος άνθρωπος του ποδοσφαίρου, που ακούει στο όνομα Θωμάς Μητρόπουλος. Και εξεπλάγην!

Το σημειώνω, γιατί όπως και τους περισσότερους από εσάς, δεν είναι πολλά τα πράγματα που έχουν ακόμη την ικανότητα να με εντυπωσιάζουν- τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα δημόσια δρώμενα.

Ζητώ συγγνώμη αν γνωρίζετε ήδη την ιστορία, αλλά θα την αφηγηθώ σύντομα μόνο και μόνο μήπως μπορέσω να συνειδητοποιήσω τον παραλογισμό!

Ο κ. Μητρόπουλος είναι βασικός μέτοχος στην ομάδα του Αιγάλεω. Όπως επίσης και σε εκείνη του Ηλυσιακού. Το Αιγάλεω αγωνίζεται στην τρίτη εθνική κατηγορία, ενώ ο Ηλυσιακός στη δεύτερη.

Ο νομότυπος κ. Μητρόπουλος λοιπόν στεναχωρημένος για την κατρακύλα της αγαπημένης του ομάδας, αποφασίζει να κάνει το εξής φοβερό. Να "κάνει μεταγραφή" στο Αιγάλεω όλους τους παίκτες του Ηλυσιακού, και τούμπαλιν, να μετονομάσει τις ομάδες (το Αιγάλεω θα ονομαστεί Ηλυσιακός και ο Ηλυσιακός, Αιγάλεω) και έτσι οι ομάδες να ανταλλάξουν κατηγορίες όπου αγωνίζονται! 

Η αλήθεια είναι ότι δε μπορεί κανείς (εκτός ίσως από τους οπαδούς του Ηλυσιακού) να μη θαυμάσει το δαιμόνιο του κ. Θωμά, καθώς επίσης και την αγάπη του για το Αιγάλεω. Και αν το δεύτερο δεν είναι επικριτέο, δεν ξέρω τι γίνεται με το δεύτερο...    
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v