Γρηγορείτε!

Ο Ιοβόλος συγκινείται κάθε φορά που ο ξένος τύπος (έντυπος ή ηλεκτρονικός) ασχολείται με τα τεκτενόμενα στη μικρή μας πατρίδα και φέρνει στο φως πτυχές που μπορούν να "εξηγήσουν" καλύτερα την Ελλάδα και σε εμάς τους ίδιους.

 

Σήμερα, δεν θα γκρινιάξω εγώ.

Αντ΄ αυτού, θα μεταφράσω μια είδηση που διάβασα στο Reuters:

"Δύο αεροπλάνα που επρόκειτο να προσγειωθούν στη Λέσβο, ένα νησί στην Ελλάδα, έπρεπε να επιδοθούν σε αρκετούς κύκλους πάνω από το Αιγαίο, για περισσότερη από μισή ώρα, καθώς ένας ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας παρακοιμήθηκε, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η αστυνομία.
 
Ενα αεροπλάνο των Ολυμπιακών Αερογραμμών που ερχόταν από την πρωτεύουσα, Αθήνα, και ένα σλοβάκικο αεροσκάφος, προσπάθησαν μάταια αρκετές φορές να επικοινωνήσουν με το προσωπικό του πύργου ελέγχου. "Καλούσαν τον πύργο ελέγχου για να πάρουν οδηγίες, αλλά κανείς δεν απαντούσε", είπε στο Reuters αξιωματούχος της αστυνομίας που αρνήθηκε να δώσει το όνομά του. Η γυναίκα αργότερα είπε ότι παρακοιμήθηκε.

Η δευτερεύουσα υπηρεσία ελέγχου βοήθησε του πιλότους να προσγειώσουν τα αεροσκάφη, αφού έκαναν κύκυλους για 40 λεπτά. Ο αστυνομικός είπε πως η υπάλληλος, η οποία δεν κατονομάστηκε, θα τεθεί υπό περιορισμό για μερικές ημέρες."


Ετσι, για να έχουμε μια άποψη τι σόι ειδήσεις φτάνουν από την πατρίδα μας στο εξωτερικό...
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v