Την Κυριακή (δεν) θα ακούσουμε την μπάντα

Εάν ο πολιτικός τελικά όντως κρίνεται από το έργο του και όχι από την εικόνα του, ο «Νομάρχης» (ξέρετε ποιον εννοώ) δεν φαντάζομαι να ανησυχεί.
Εάν ο πολιτικός τελικά όντως κρίνεται από το έργο του και όχι από την εικόνα του, ο «Νομάρχης» (ξέρετε ποιον εννοώ) δεν φαντάζομαι να ανησυχεί.

Οι αφορμές που έχει η δημοσιότητα για να χειροκροτήσει τον ακρίτα συνοριοφύλακα δεν είναι λίγες- και εκείνος που... γελά καταλαβαίνει. Η πιο πρόσφατη, ίσως δεν επηρεάσει τις συμπάθειες που ήδη μετρά ο πολιτικός ανήρ στην περιοχή της Συμπρωτεύουσας. θα αποτελέσει όμως «μαύρη σελίδα» ως προς τον τρόπο που χειρίζεται τις τέχνες και τον πολιτισμό- ένα τομέα στον οποίο ο επιφανής άνδρας δεν διεκδικεί κλέη (και καλά κάνει).

Δύο ημέρες πριν την έναρξη του Φεστιβάλ της μονής Λαζαριστών με απόφασή του «κόπηκαν» δύο από τις προγραμματισμένες ενότητες στο πλαίσιο των οποίων επρόκειτο να εμφανιστούν, μεταξύ άλλων, καλλιτέχνες όπως οι Mode Plagal και ο Γιώργος Φλωρίδης (από την μπάντα της Φλώρινας, για όσους γνωρίζουν).

Οι περικοπές των εκδηλώσεων «λόγω οικονομικών δυσχερειών» προκάλεσαν την οργή των αχάριστων καλλιτεχνών που ίσα ίσα είχαν προλάβε ινα κάνουν 6-7 πρόβες και να προσκαλέσουν στις συναυλίες ξένους καλλιτεχνικούς τους φίλους- προφανώς το ίδιο άπλυτους με τους ίδιους.

Μα, τι θέλουν και αυτοί οι λέτσοι; Να νοιαστεί ο Νομάρχης; Γιατί; Ποιος από αυτούς που θα πήγαινε στις συναυλίες τους είναι ή θα μπορούσε να είναι ψηφοφόρος του;

Είπαμε παιδιά: καλλιτέχνες, ναι. Αλλά δείξτε και λίγο πολιτικό ένστικτο. (Πατριωτικό κατά προτίμηση...)
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v