Πως κάνετε έτσι, μωρέ;

Ο κ. Αλογοσκούφης βρίσκει στον... ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του κ. Βουρλούμη την αιτιολογία για την κριτική που δέχεται ο τελευταίος. Ανερυθρίαστα μάλιστα!
«Ο κ. Βουρλούμης είναι και δύσκολος άνθρωπος... και θα του ζήτησαν να κάνει και εξυπηρετήσεις, δεν θα τις έκανε, με αποτέλεσμα να προκαλέσει αντιπάθειες και στις δύο πλευρές».

Τάδε έφη Γιώργος Αλογοσκούφης για τον επικεφαλής του ΟΤΕ κ. Παναγή Βουρλούμη που τον τελευταίο καιρό –δικαίως ή αδίκως, δεν προτίθεμαι να το σχολιάσω- συγκεντρώνει πυρά απο το σύνολο του πολιτικού χώρου, ακόμα και από τη συμπολίτευση.

Εκείνο που θα σχολιάσω όμως, γιατί με έκανε να φρίξω, είναι η ανωτέρω δήλωση του υπουργού.

Για τον κ. Αλογοσκούφη λοιπόν, ο κρατικός λειτουργός ή ο διορισμένος ανώτατος δημόσιος υπάλληλος που δεν κάνει εξυπηρετήσεις δηλαδή διορισμούς κλπ- που επίσης δεν ξέρω αν ο κ. Βουρλούμης έκανε ή δεν έκανε- είναι «δύσκολος άνθρωπος»!

Και αυτή είναι νοοτροπία υπουργού! Στην προσπάθειά του να εξαλείψει οποιεσδήποτε ενδείξεις διαφθοράς που θα ενέπλεκαν την Κυβέρνηση και το υπουργείο του, ο κ. Αλογοσκούφης χρεώνει τις επικρίσεις προς τον επικεφαλής του ΟΤΕ σε κάτι απλό, γνωστό και καθημερινό.

Σε στυλ: «Όλοι ξέρουμε πως δουλεύουν αυτά, και αν ο Βουρλούμης ήταν λίγο πιο ευέλικτος δεν θα τον έκραζαν όλοι. Αλλά τι να κάνουμε που είναι ξεροκέφαλος;».

Αν όντως ο κ. Αλογοσκούφης έχει αυτή την άποψη, που δεν το αποκλείω, δεν του φαίνεται ότι -έστω για τα μάτια του κόσμου!- θα έπρεπε να βγει και να υποστηρίξει επ' αυτού ακριβώς τον κ. Βουρλούμη που φαίνεται να απωθεί τις πιέσεις, αντί να τον δικαιολογεί με «κατανόηση», όπως θα δικαιολογούσαμε ένα σκανταλιάρικο παιδί;

Δε μας μιλάει λίγο ο κ. Αλογοσκούφης και για όλους τους άλλους επικεφαλής των ΔΕΚΟ που "δεν είναι δύσκολοι άνθρωποι";
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v