Όταν το "σκοράρισμα" είναι θέ(α)μα

Ο Ιοβόλος ξεπέφτει σε σεξιστικά και... ποδοσφαιρικά σχόλια. Απολαμβάνει την απλότητα της ανδρικής φύσης και προκαλεί τους πνευματώδεις αναγνώστες του. Τι προτιμάμε; Σεξ ή ποδόσφαιρο;   
Στο κατώφλι του Euro , έρχονται τα ενδιαφέροντα αποτελέσματα ερευνών για να τονώσουν το φρόνημα των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων και να δείξουν στις συζύγους το… πραγματικό τους πρόσωπο.

Η έρευνα δεν αφορά τους Έλληνες (;) και δεν είναι λίγοι ή μάλλον λίγες, που θα βρουν το γεγονός παρήγορο. Σε κάθε περίπτωση όμως, καθώς δεν ήμουν και ποτέ ένθερμος λάτρης του ποδοσφαίρου, μού έκανε εντύπωση.

Κατά την έρευνα λοιπόν που διενεργήθηκε σε έξι χώρες, Αγγλία Ισπανία, Σουηδία, Γερμανία, Πορτογαλία και Βέλγιο, το 72% των ερωτηθέντων δήλωσαν πως θα προτιμούσαν να δουν ένα ποδοσφαιρικό αγώνα, αντί να έχουν μια σεξουαλική επαφή με την αγαπημένη τους.

Δεν ξέρω πόσοι ή πόσες το υποψιάζονταν πριν καταστεί επίσημο στατιστικό στοιχείο. Πρέπει πάντως να πούμε υπέρ εκείνων που έδωσαν τη σκανδαλιστική απάντηση πως το επίπεδο των ποδοσφαιρικών αγώνων έχει ανέβει αισθητά την τελευταία δεκαετία, ενώ καμία τέτοια πληροφορία δεν έχει κυκλοφορήσει για αυτό του σεξ.

Αυτό, οι παραπονεμένοι καλούνται να το έχουν υπόψη τους όταν ακούσουν για το επόμενο «Erotica». Να ξέρουν ότι το σνομπάρουν με… ίδιο κόστος. Και τότε η επιδειχθείσα κουλτούρα και πνευματικότητα θα έχουν περισσότερη αξία.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v