Madonna- Κεφαλογιάννης στο εδώλειο

Δύο δικαστικές αντιπαραθέσεις ετοιμάζονται να συγκλονίσουν το πανελλήνιο. Η μία είναι επικείμενη προσφυγή της κ. Ελένης Λουκά κατά της Madonna (λογικό) και η άλλη η αναίτια και εξωφρενική καταγγελία ότι ο πρώην υπουργός κ. Κεφαλογιάννης "αθώωσε" με παρέμβασή του, συλληφθέντα για καλλιέργεια χασίς στα Ζωνιανά.
Η φιλοδικία του λαού μας είναι δεδομένη. Όταν η επικαιρότητα είναι σε θέση να ικανοποιήσει το εθνικό μας αυτό χαρακτηριστικό, η σύμπτωση είναι πάντα ευχάριστη.

Αυτή την εποχή δύο άκρως ενδιαφέρουσες δίκες βρίσκονται εν όψει. Θα τις αναφέρω βεβαίως με σειρά σημασίας και με σειρά πιθανότητας να αλλάξουν την καθημερινότητά μας.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται βεβαίως η απόφαση της κυρίας Ελένης Λουκά να μηνύσει τη γνωστή τραγουδίστρια Madonna για την ασύδοτη επιλογή της να εμφανίζεται σε ένα της video clip, επί ενός σταυρού, φορώντας ένα αγκάθινο στεφάνι. Η κ. Λουκα θεωρεί ότι η σύλληψη προσβαλει τα θεία και, όπως δήλωσε, θα προσφύγει κατά της καλλιτέχνιδος «σε διεθνές δικαστήριο».

Η άλλη υπόθεση αφορά τον πρώην υπουργό και πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη. Κατά του κ. Κεφαλογιάννη έχει ασκηθεί δίωξη, καθώς κατηγορείται από αστυνομικό ότι στο παρελθόν μεσολάβησε ώστε να αφεθεί ελεύθερος κρητικός που συνελλήφθη για καλλιέργεια χασίς στα Ζωνιανά.

Τα είχε πει ο άμοιρος πολιτευτής Κρήτης όταν ξεκινούσε η ιστορία με την έφοδο στα Ζωνιανά: «Αυτό γίνεται» είχε πει. «Και για το λόγο αυτό, είναι δύσκολο να εκλεγεί κανείς στην Κρήτη γιατί όλα τα τζάκια και οι μεγάλες οικογένειες, για να σε στηρίξουν, σε ρωτούν: Αμα πιάσουν εμένα το γιό μου, θα μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο για τον αφήσουν;».

Ο σημερινός "Σύμβουλος του Πρωθυπουργού", όπως είναι ο επίσημος τίτλος του κ. Κεφαλογιάννη, απολαμβάνει προφανώς της κάλυψης του Μαξίμου, το οποίο φαντάζομαι ότι στο παρασκήνιο προσεύχεται για την παραίτησή του. Ο ίδιος δηλώνει αθώος και όπως μαρτυρά και η υπερκείμενη φωτογραφία... δεν βλέπει την ώρα να αποδειχτεί το σύννομο των προθέσεών του ενώπιον της δικαιοσύνης.

Υ.Γ. : Δε μπόρεσα να μη μετρήσω τις πιθανότητες και να καταλήξω στο συμπέρασμα ότι με βάση τους ελληνικού θεσμούς, περισσότερό πιθανό είναι να καταδικαστεί η Madonna, παρά ο κ. Κεφαλογιάννης...
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v