Ο Βαζαίος, ο Γιαννούλης και η... (λευκή) πιτσιρίκα τους

Οι δύο λαϊκοί βάρδοι συνελήφθησαν, λέει, με την κατηγορία της κατοχής και του εμπορίου κοκαΐνης. Σιγά το νέο, θα μου πείτε. Το ότι τα ενοχοποιητικά στοιχεία βρέθηκαν, όμως, στο όχημα του οδηγού (!) του ενός εκ των δύο "λαϊκών παιδιών" τι μας λέει για το εγχώριο... star system;
Τελικά, από εκεί που δεν το περιμένεις σου’ρχεται. Ότι κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών όλοι σχεδόν οι καλλιτέχνες (και δη οι τραγουδιστές) είναι κάτι που ψιθυρίζεται εδώ και χρόνια στα «μέσα» και στα έξω. Στο στίβο της επιτυχημένης καριέρας, θυσιάζουν και αυτοί την ισορροπία της υγείας τους για να κατακτήσουν το(ν) «χρυσό» (δίσκο).

Συνήθως, όμως, πρόκειται για τα ονόματα – βεγγαλικά του star system, αυτούς που θέλουν να τα «δώσουν όλα» στη σκηνή, να εντυπωσιάσουν με τις ανεξάντλητες αντοχές τους και να τα βγάλουν πέρα στα απαιτητικά τους προγράμματα. Και όχι για τραγουδιστές μεσαίου βεληνεκούς, που όχι μόνο φαντασμαγορικά shows δεν αποσκοπούν να παρουσιάσουν, αλλά είναι και κάποιας ηλικίας, ο ένας μάλιστα έχοντας νοσηλευτεί πριν αρκετό καιρό στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο λόγος για το λαϊκό δίδυμο Βαζαίος – Γιαννούλης, που συλλήφθηκαν χθες από τις αρχές της Νάξου με την κατηγορία του εμπορίου και χρήσης κοκαΐνης. Συγκεκριμένα, στην κατοχή τους βρέθηκαν 7,6 γραμμάρια κοκαΐνης (σε μορφή βράχου), ποσότητα μικρή που μάλλον δεν δικαιολογεί την κατηγορία του εμπορίου.

Μεγάλη η επιτυχία του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού Σώματος, σαφώς μεγαλύτερη από τις μουσικές επιτυχίες των δύο καλλιτεχνών. Το αξιοπερίεργο στην υπόθεση είναι ότι το παράνομο δέμα εντοπίστηκε στο όχημα του οδηγού (!) του ενός εκ των δύο τραγουδιστών.

Στις δηλώσεις που αναμένει αγωνιωδώς το πανελλήνιο να κάνουν οι δύο «καλλιτέχνες», ο Ιοβόλος θα ήθελε να θέσει το εξής ερώτημα: Είναι δυνατόν δημιουργοί και ερμηνευτές τραγουδιών όπως: Στης Τραγαίας το Σχολείο, Θα Κάνω Φασαρία και Έπαθα Ζημιά, να έχουν και οδηγό;

Είναι να τρίζουν τα κόκαλα του Καζαντζίδη...
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v