Μπερλουσκόνι: Να παιδί, να μάλαμα

Ο ηρωικός κ. Μπερλουσκόνι λίγο πριν ανέβει (;) για μία ακόμη φορά στο βάθρο της Πρωθυπουργίας δίνει σπαρταριστά δείγματα του τι θα ακολουθήσει. Στο στόχαστρο του... ευφυούς του χιούμορ, οι γυναίκες, όπως αποδεικνύει και το σχετικό video.   
Είναι απορίας άξιον πως μια χώρα όπως η Ιταλία, με παράδοση στην ισχυρή παρουσία της αριστεράς όχι μόνο στο κοινοβούλιο αλλά και στις μεταπολεμικές κυβερνήσεις είναι για μία ακόμη φορά έτοιμη να εκλέξει στην Πρωθυπουργία τον απίστευτο κ. Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Ο Mr γκάφα- σημειωτέον ότι ο ίδιος προφανώς δε αποδέχεται τον χαρακτηρισμό, αφού δεν θεωρεί ότι λέει κάτι παράλογο, παρά «απλώς τα πράγματα με το ονομά τους»- παρέχει αφειδώς λαβές για κάθε είδους σεξιστικά ή ρατσιστικά σχόλια που καθώς φαίνεται δεν του στερούν παρά ελάχιστες από τις ψήφους των Ιταλών- και κατά πάσα βεβαιότητα όχι αυτές που απαιτούνται για τον εκλέξουν Πρωθυπουργό.

Τελευταίο κρούσμα του κ. Μπερλουσκόνι είναι η δήλωσή του για την αριστερά και το γούστο της στις γυναίκες. Κατά τον Ιταλό πολιτικό λοιπόν, ο οποίος σχολίασε ότι οι γυναίκες του συνδυασμού του είναι πιο όμορφες από τις υποψήφιες με την πλευρά του κ. Βελτρόνι, «η αριστερά δεν έχει γούστο ούτε καν στις γυναίκες». Τη βαρύγδουπη αυτή πολιτική δήλωση σχολίασε το μέλος της αντίπαλης εκλογικής συμμαχίας Τζοβάνα Μελάντρι, λέγοντας το... φτηνό «ο Μπερλουσκόνι πρέπει να καταλάβει ότι το αντίθετο της ομορφιάς δεν είναι η ασχήμια, αλλά η χυδαιότητα».

Εξάλλου, δεν πάνε πολλές μέρες από τότε που ο ίδιος είχε αποκαλέσει τις γυναίκες του κόμματός του "τμήμα εμμηνόπαυσης".  

Είχατε ποτέ ως Έλληνες διανοηθεί πως θα ακούγαμε δηλώσεις πολιτικών ευρωπαϊκής χώρας και θα τις θεωρούσαμε τριτοκοσμικές, σεξιστικές και απηρχειωμένες; Στο κάτω κάτω εμείς δεν έχουμε αυτό το προνόμιο να είμαστε οι πιο κάφροι της Ευρώπης;

Παραφράζοντας τον Λάκη Λαζόπουλο που είχε πει το ίδιο για την Αλέκα Παπαρήγα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μπερλουσκόνι, γιατί με το οπισθοδρομικό του χαρακτήρα του μάς δίνει την αίσθηση ότι εμείς πάμε μπροστά.

Ακολουθεί μια επίδειξη του αυθόρμητου και καθημερινού ήθους του μελλοντικού Πρωθυπουργού της Ιταλίας.
 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v