Paul Potts: Η εκδίκηση των «losers» (;)

Πόσες φορές έχετε λυπηθεί τους δόλιους συμμετέχοντες σε talent shows και σε παντός είδους τηλεοπτική έκθεση; Ο κύριος που θα δείτε εδώ, παίρνει εκδίκηση για όλους...

Τα «δεκαπέντε λεπτά δημοσιότητας» που προφήτευσε ο Αντυ Γουώρχολ είναι πολλές φορές αρκετά για να αλλάξουν τη ζωή ορισμένων ανθρώπων. Και αν το συνηθέστερο είναι αυτή η αλλαγή να γίνεται προς το χειρότερο, υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις. Όπως αυτή που ακολουθεί.

Ο ήρωάς μας λέγεται Paul Potts και ήταν μέχρι πρότινος πωλητής κινητών τηλεφώνων. Μια μέρα αποφάσισε να λάβει μέρος στο αγγλικό fame story. Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε είναι από τον προκριματικό γύρο, όταν κανείς δεν ήξερε τι μπορεί να κάνει ο Paul Potts.

Η ειρωνεία στο ύφος των κριτών είναι πρόδηλη, καθώς το πρόσωπο και το ύφος του συμπαθέστατου Paul δεν τους προϊδεάζουν γι’ αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει.

Το ακόλουθο είναι διαφωτιστικό:
v=1k08yxu57NA">http://
Αν νιώσετε μια μικρή ικανοποίηση για την εκδίκηση που παίρνουν μέσω του κυριου όσοι κακόμοιροι γίνονται βορρά παρουσιαστών και τηλεθεατών σε διάφορα shows που κάθε άλλο παρά ταλέντα αναδεικνύουν, είναι απολύτως κατανοητό.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v