Απεργίες, sex(y) shows και... ένα tip

Απεργίες, τηλεοπτικά ρεζιλίκια και... σεξιστικά κίνητρα για οικοκυρικές εργασίες μπερδεύονται στο μυαλό του Ιοβόλου που "κερνά" σφηνάκια επικαιρότητας.   
Νοικοκυρές με... στύση

«Οι άνδρες που ασχολούνται με το νοικοκυριό βελτιώνουν την αρμονία στη σχέση τους και μπορεί να έχουν πιο υγιή σεξουαλική ζωή, σύμφωνα με αμερικανική έρευνα που δόθηκε στη δημοσιότητα την Πέμπτη», έλεγε η είδηση.

Έτσι, ε; «Θα βάλω μια μπουγάδα και το βράδυ θα την κάνω να παραληρεί», σκέφτηκε η ματαιόδοξη πλευρά του Ιοβόλου. Δεν είναι κακό. Μού φαίνεται πιο ανώδυνο από όλα όσα «απαιτούν» οι οδηγίες των φοβερών emails που τιτλοφορούνται «your poor dick needs enlargement» ή «give her the pleasure she lacks», κλπ. Θα απολύσω λοιπόν την κυρία που μία φορά εβδομαδιαίως βοηθά τη φωλιά μου να διατηρειται ευπρεπής, και θα βελτιώσω άρδην την ερωτική μου ζωή.

Αμέσως μόλις ξεπεράσω τις υποψίες μου ότι η έρευνα και τα αποτελέσματά της είναι... «παραγγελία».

«So… tragic!»

Την καινούργιο ψευτο-reality-talent-show του Alpha ονόματι «Show… Sexy» την είδατε; Μην την δείτε, θα σας πω εγώ: Δύο gay και μία πρώην μοντέλα wanna-be-παρουσιάστρια «ψαρεύουν» ή δέχονται στο στούντιο ψωνάρες και ψωνάκια -που νομίζουν πως είναι sexy επειδή κλείνουν το μάτι σαν να έχουν 17 τικ και χορεύουν στριπτίζ χειρότερα και από τους έρμους του Full Monty-, τους κρίνουν, τους χλευάζουν και τους αξιολογούν. Το πιο sexy ζευγάρι θα κερδίσει 100.000 ευρώ.

Στριπτιτζούδες, τραβεστί και call girls ενωθείτε! Μην αφήνετε την κάθε Κούλα, Λούλα και Ιβάνοβα να σας κλέβει τη δόξα!

Απεργία

Αν υπήρχε ρεκόρ ενοχλητικών απεργιών τις δύο πρώτες θέσεις νομίζω πως αβίαστα θα κατελάμβαναν οι απεργίες της ΔΕΗ και αυτές των εργαζομένων στην καθαριότητα πόλεων. Αυτή την εποχή έχουμε τη χαρά και οι δύο αυτές συμπαθείς ομάδες του εργατικού δυναμικού να διεκδικούν τα δικαιά τους μέσω απεργειακών κινητοποιήσεων.

Κλεισμένος στο ασανσέρ λόγω διακοπής ρεύματος, δεν μπόρεσα να μην γελάσω όταν θυμήθηκα την προ έτους στομφώδη ραδιοφωνική μετάδοση της είδησης περί του ότι «σήμερα ξεκινά η διήμερη προειδοποιητική απεργία των αρχαιολόγων»...
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v