Κανένα έλεος στους καζανόβες τις Μυκόνου

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος μεγαλοπαράγοντας του χρηματοοικονομικού χώρου που υποτίμησε την ανδρική υπόληψη του νησιού των ανέμων και την είδε... καζανόβας!
Η παρακάτω ιστορία διαδραματίσθηκε καλοκαιράκι στη Μύκονο. Συγκεκριμένα στη Ψαρρού και πιο συγκεκριμένα ακόμα στο φημιστό Nammos. Μας την διηγήθηκαν τις προάλλες (λίαν αξιόπιστοι συνομιλητές μας) και την βρήκαμε ενδιαφέρουσα για να την αναμεταδώσουμε απαλείφοντας τα ονόματα, για ευνοήτους λόγους. Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας πρώην τραπεζίτης νυν παράγοντας του χρηματοοικονομικού χώρου, διαζευγμένος που πιστεύει οτι εχει έρθει στον κόσμο ως... God’s gift to women (υστερεί λίγο στο μπόϊ, αλλά τι να κάνουμε αφού δεν το αντιλαμβάνεται).

Ο «καζανόβας» κάθεται με παρέα για φαγητό. Σε ενα άλλο τραπέζι μια λυγερόκορμη και πολύ όμορφη δεσποινίδα κόβει διακριτικά κίνηση στο μαγαζί. Κάθεται με την παρέα της που ειναι δυο μαντράχαλοι ως εκεί πάνω. Σε μια στιγμή η δεσποινίδα σηκώνεται και προχωρει προς τις τουαλέττες. Ο «καζανόβας» μας το παίρνει είδηση και κατευθύνεται κι αυτός προς τα κει. Μετά απο λίγο η δεσποινίδα επιστρέφει στο τραπέζι της. Ο δικός μας γυρίζει κι αυτός στο τραπέζι του. Πέντε λεπτά αργότερα οι μαντράχαλοι από το τραπέζι της καλλίγραμης δεσποινίδας διπλαρώνουν τον απολαμβάνοντα το ψαράκι του «καζανόβα» και τον σκουντάν στον ώμο. «Τι είπες ρε στην κοπέλα;» τον ρωτούν. Εκείνος τους κοιτάζει με δέος και απαντά απλά: «Τίποτα». «Τι τίποτα ρε κοντέ, κι αυτό τι είναι;» και του δείχνουν την κάρτα που ο ίδιος είχε δώσει πρό ολίγου στη δεσποινίδα έξω απο τις τουαλέτες έχοντας γράψει σ΄αυτήν το κινητό του. Με το που άνοιξε το στόμα του ο πρώην τραπεζίτης για να ψελλίσει μια δικαιολογία έπεσε η πρώτη μπουνιά. Την πρώτη ακολούθησαν κι άλλες μέχρι που οι ψυχραιμότεροι στην παρέα τον φυγάδευσαν από το μαγαζί.

Ηθικόν δίδαγμα: Μη δίνετε τις κάρτες σας σε δεσποινίδες στη Μύκονο όταν συνοδεύονται απο μαντραχαλάδες διπλάσιους σε μπόι από σας...
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v