Χωρισμός με Κούγια... στην ούγια

Πόση ξεφτίλα πρέπει να υποστούν ακόμη οι τηλεπερσόνες για να κατανοήσουν πως ό,τι δίνει η δημοσιότητα το παίρνει πίσω; Η ιδιωτικότητα δεν πουλάει όταν τα πράγματα πάνε καλά, αλλά τουλάχιστον σε αφήνει ήσυχο όταν "στραβώνουν".
Προσπαθώ εδώ και καιρό να βρω έστω και μία τηλεπερσόνα (εννοώ που να χρωστά τη φήμη της στην τηλεόραση) που αργά ή γρήγορα να μην εξευτελιστεί ενώπιον των καμερών που άλλοτε τη δόξαζαν.
 
Το τελευταίο τέτοιο φαινόμενο αφορά (ξανά) τον έγκριτο νομικό κ. Αλέξη Κούγια και τις περιπέτειές του με τον χωρισμό του από την σατανικά έξυπνη αυτή κυρία που- κατά τη διάρκεια ενός άλλου "σαφάρι" του κ. Κούγια- εναγωνίως ρωτούσε "τι αριθμό έχει το 100;".
 
Ο τρόπος με τον οποίο επιλέγει κανείς να χωρίσει ειναι δικό του θέμα και εκτιμώ πως, αν ιδιωτεύεις, κριτής για τις πράξεις σου σε αυτές τις περιπτώσεις είναι τελικά η αξιοπρέπειά σου. Αν όμως δεν ιδιωτεύεις, αλλά βγάζεις ψωμί από την προβολή σου, τότε εκείνη η ώρα είναι η ώρα της... πληρωμής. Κια αυτό έχει πάντα λίγη πλάκα για εμάς τους υπόλοιπους... 

Ας παίρνουν μαθήματα οι επί του παρόντος ανερχόμενοι τηλεαστέρες για το τι πιθανόν να τους επιφυλάσσει το μέλλον και ας μαθαίνουν πως αν αποφεύγουν τις υπερβολές στην άνοδο, έχουν αυξημένες πιθανόττηες να τις αποφύγουν και στην πτώση...          
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v