Δείπνο με (;) τον Γούντυ

Ο Ιοβόλος κρυφοκοίταξε "ιδιωτικές" στιγμές μιας δημόσιας εμφάνισης του Γούντυ Άλλεν όταν κατά την παραμονή του στην Αθήνα επέλεξε εστιατόριο του Αθηναϊκού κέντρου για να γευματίσει αυτός, η οικογένειά του και... οι μπράβοι τους.   
Είναι απλοί άνθρωποι τελικώς οι σταρς! Στο εστιατόριο «Επτά Θάλασσες» στο αθηναικό κέντρο δείπνησε ο Γούντυ Αλλεν στις 28 Δεκεμβρίου, συνοδευμόμενος από την Ασιάτισα σύζυγο του, τα δύο τους παιδιά, δύο κυρίες (μάλλον καλλιτεχικοί managers) και τρεις άνδρες της προσωπικής του συνοδείας (κοινώς μπράβους).

Όσο απωθητική και αν ακούγεται η παρουσία των συνοδών ασφαλείας, ο κ.’Αλλεν αποδείχθηκε ιδιαιτέρως καταδεκτικός και προσηνής.

Αν και δεν έκανε «τούμπες», όταν γνωστός μεγαλοδικηγόρος της Αθήνας, ο οποίος συνέτρωγε στο εστιατόριο εκείνη την ώρα, προσφέρθηκε να πληρώσει το λογαριασμό του (...τέτοια αίσθηση φιλοξενίας!) και αρνήθηκε την προσφορά, φάνηκε ιδιαιτέρως φιλικώς σε μια απλή και ανώνυμη θαυμάστρια, η οποία τον πλησίασε για να του ζητήσει αυτόγραφο.

Εκτός από την υπογραφή του και τη σχετική αφιέρωση, ο κ. Αλλεν κουβέντιασε για λίγο μαζί της και τις έδωσε δύο τρεις inside συμβουλές για τη Νέα Υόρκη (την οποία θα επισκεπτόταν σε λίγες μέρες η εν λόγω θαυμάστρια).
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v