Brasserie Sud: «Πιασερί» και σουτ!

Στην... εξωτική Μαρίνα Φλοίσβου οι χυμοί χρεώνονται 6,5 ευρώ και το τσάι 4,5 ευρώ. Τι πληρώσαμε στο Brasserie Sud; Το λευκό τραπεζομάντηλο, τους σερβιτόρους με τα γιλέκα ή τη θέα με τα κότερα;
Στο πολύ κομψό Brasserie Sud, στο κτίριο Pier One της Μαρίνας Φλοίσβου, βρέθηκε πριν λίγες μέρες ο Ιοβόλος με σκοπό να απολαύσει την υπέροχη θέα της Μαρίνας αλλά και ένα φρέσκο χυμό. Η θέα… εξαιρετική! Ο χυμός πορτοκαλιού, πάλι, που μας κόστισε 6,50 ευρώ (!) και δεν ήταν καν ολόφρεσκος, μάλλον ξινός μας φάνηκε.

Η παρέα παρήγγειλε και ένα τσάι -επιλέγοντας μάλιστα ανάμεσα σε 5-6 γεύσεις- το οποίο αποδείχθηκε «ξινότερο» του αναμενομένου (όσο τα λεμόνια της διπλανής φωτογραφίας), αφού η απόδειξη γι’αυτό έγραψε 4,50 ευρώ! Και το χειρότερο, το minimal σερβίτσιο του τσαγιού δεν συνοδευόταν καν από ένα κουλουράκι, ένα μπισκοτάκι, ένα σοκολατάκι, κάτι βρε αδερφέ, που να σε παραμυθιάζει και να δικαιολογεί τα 4,50 ευρώ του τσαγιού.

Γιατί, ρε παιδιά, τέτοιες τιμές; Για το λευκό τραπεζομάντιλο; Τους σερβιτόρους με τα γιλέκα; Τη θέα με τα κότερα;

Έστω. Αφού, λοιπόν, θέλετε να το «παίξετε» τόσο πολυτέλεια, φροντίστε τουλάχιστον τα προϊόντα σας να είναι άριστης ποιότητας και να δικαιολογούν έτσι την υπερβολική τιμή τους. Γιατί, σε αντίθεση με ό,τι πιστεύετε, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές, που κάνουν «γλυκύτερους» χυμούς πορτοκάλι!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v