Που είσαι, Ταρζάν;

Υπουργοί παραιτούνται, κυβερνητικοί αξιωματούχοι επιχειρούν να αυτοκτονήσουν, πανελλαδικές απεργίες παραλύουν τα πάντα και ο περσινός "Άρχοντας της Ζούγκλας" τι κάνει; Ασχολείται με "νούμερα".
Εν μέσω εθνικών απεργιών, παραιτήσεων υπουργών και γενικών γραμματέων με αυτοκτονικές τάσεις (γιατί άραγε;), ο δικός μας Ταρζάν, ο Ρομπέν του κατακαημένου ελληνικού λαού, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος παραβλέπει τις «φουστιές» της κυβέρνησης και ασχολείται με τις «μακακίες» Λαζόπουλου-Καρβέλα.

Διότι δείχνει να κρίνει ως αξιότερη συζήτησης και προβληματισμού την σύγκρουση των δύο τιτάνων του καλλιτεχνικού μας στερεώματος, Λαζόπουλου-Καρβέλα, αλλά και το προσωπικό δράμα της Ρούλας Βροχοπούλου.

Θα μου πείτε, αν δηλαδή ο κ. Τριανταφυλλόπουλος δεν προβάλει τις λαμογιές αυτής της κυβέρνησης μόνοι μας δεν τις βλέπουμε;

Απλώς σε μια εποχή που βρίθει δημοσιογραφικών λαβρακίων περιμένουμε από τους ταγούς του ρεπορτάζ περισσότερη πολιτική (με την κυριολεκτική έννοια του όρου) κινητικότητα και όχι κυνήγι νούμερων με… «νούμερα».
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v