Θα τα φάτε στα Κλαρίνα; Φέρτε τα και στον Μαγγίνα!

"Και κλαρίνα έχουμε!", λέγεται ότι ήταν το moto του κέντρου διασκέδασης του κ. Μαγγίνα, η οποία κρυβόταν πίσω από τη βιτρίνα του εξοχικού- και όχι το αντίθετο! Ο Ιοβόλος και ένας... συνάδελφός του, ασχολούνται με τον απελθέντα υπουργό.                     
Το ευφάνταστο σύνθημα που ακούστηκε προ δύο εβδομάδων στην απεργειακή πορεία των δημοσιογράφων ("Θα τα φάμε στα κλαρίνα- δεν στα δίνουμε Μαγγίνα!") αποδεικνύεται... λίγο, καθώς ο απελθείς υπουργός είχε φροντίσει να "τα παίρνει" και από τους γλεnτζέδες μισθωτούς. 

Μέσω του γνωστού αναψυκτηρίου, βεβαίως. "Και κλαρίνα έχουμε!", λέγεται ότι ήταν το moto της επιχείρησης του κ. Μαγγίνα, η οποία κρυβόταν πίσω από τη βιτρίνα του εξοχικού (και όχι το αντίθετο!).             

Σχετικά μάλιστα, ο Ιοβόλος βρήκε την κάτωθι "διαφήμιση" στο site του γνωστού συνάδελφου "Πιτσιρίκου", το οποίο και σας μεταφέρει: 

" Μαγαζί γωνία

Μαγγίνα, μη μασάς. Στ’ α……α σου τα υπουργεία. Είσαι σε πολύ πλεονεκτική θέση. Έχεις αναψυκτήριο και το ξέρει όλη η Ελλάδα. Η διαφήμιση έγινε τσάμπα. Η διαφήμιση είναι που κοστίζει. Βάλε τους Ινδούς να σερβίρουν, πάρε και δέκα αλλοδαπές π……ες για κονσομασιόν και θα χεστείς στο τάλιρο. Πες και στην κόρη σου να παραιτηθεί από τον ΟΤΕ – θα μαραθεί το κοριτσάκι εκεί μέσα. Να τη βάλεις τσεκαδόρο στο μαγαζί, μη συνεννοηθούν οι Ινδοί με τις π…..ες και σε κλέψουν – είναι αχάριστοι αυτοί οι ξένοι. Άντε γεια, θα τα πούμε στα εγκαίνια".


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v