Σφίχ΄του Zonars’, ρε !

Και όμως ο καφές στο Clemente δεν είναι ο ακριβότερος! κατόπιν καταγγελίας βρεθήκαμε στο νέο Zonar' s και διαπιστώσαμε ότι η πλειοδοσία για τον ακριβότερο καφέ, καλά κρατεί...
5,5 ευρώ! Με τις υγειές σας...
Όπως και τον Ιοβόλο, οι τιμές είναι φαίνεται ένα θέμα που αφορά όλο και περισσότερο κόσμο και μάλιστα άσχετα από την αγοραστική του δύναμη. Γιατί, πέραν του πόσα χρήματα έχει κανείς, δεν θέλει με κανέναν τρόπο να τον πιάνουν κορόιδο.

Με χαρά είδα ότι δεν είμαι ο μόνος έξαλλος με την τιμή του καφέ, αλλά και άλλων παρόμοιων ήσσονος σημασίας απολαύσεων. Μάλιστα ο φίλος κ. “Hamaz” δεν έκρυψε την απορία του για το πόσο θα κόστιζε ένας καφές στο «νέο» Zonar’s.

Συμπτωματικά, ένας άλλος φίλος της στήλης μας ενημέρωσε για αυτό ακριβώς: Την ακόμα υψηλότερη τιμή που έχει ο καφές στο “Zonar’s”! «Φαίνεται ότι οι αρκούδες πήγαν στις αγορές και οι ταύροι στα καφενεία», σχολίασε εύστοχα ο πληροφοριοδότης μας.

Ο Ιοβόλος χρειάστηκε να δαπανήσει λίγες ώρες για να πάει επί τόπου και πραγματικά να διαπιστώσει την ύπαρξη μιας ανοικτής πλειοδοσίας για το ποια από τις κεντρικές καφετέριες θα τιμολογήσει περισσότερο έναν καφέ. Ενας καφές λοιπόν στο ανακαινισμένο Zonar’ s κοστίζει 5,5 ευρώ! Δίνεις δηλαδή ένα δεκάρικο, και παίρνεις ρέστα κάτι κέρματα…

Ίσως όμως ακόμη πιο εκνευριστικό από την ίδια την τιμή, είναι ότι δεν βρίσκεις άδεια καρέκλα…

Γιατί στην Ελλάδα εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι το status- δεν μπορεί!- με κάποιο τρόπο αγοράζεται.

…Και αν δεν γίνεται να γίνει οργανωμένο μποϋκοτάζ φίλε «Ένα από τα θύματα», μπορούμε να κυκλοφορούμε αυτές τις πληροφορίες μεταξύ μας για να μην περνάνε και ΟΛΑ στο ντούκου.

Έτσι.

Αν όχι για τίποτε άλλο, «για το γαμώτο», που λέει και ο λαός.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v