Οι καμπύλες έχουν μυαλό!

Μια είδηση εξ Αμερικής βάζει τέλος σε νόρμες αιώνων. Με βάση μελέτη Αμερικανών επιστημόνων, οι γυναίκες που έχουν καμπύλες φαίνεται πως είναι εξυπνότερες από όσες είναι αδύνατες! Ο Ιοβόλος αναλογίζεται τις συνέπειες της αποκάλυψης, και ψάχνει την κυρία της φωτογραφίας ώστε να συζητήσουν για τον Προυστ...
Με ιδιαίτερο κοινωνιολογικό ενδιαφέρον ο Ιοβόλος διάβασε πρόσφατα την είδηση, ότι με βάση μελέτη Αμερικανών επιστημόνων, οι γυναίκες που έχουν καμπύλες φαίνεται πως είναι εξυπνότερες από όσες είναι πολύ αδύνατες, ενώ φαίνεται επίσης πως γεννούν πιο έξυπνα παιδιά.

Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες της έρευνας, οι ερευνητές μελέτησαν 16.000 γυναίκες και δεσποινίδες, και βρήκαν ότι όσες ήταν πιο "χυμώδεις" τα πήγαν καλύτερα στα τεστ γνώσεων έναντι των ομολόγων τους αδυνάτων εθελοντριών που μετείχαν στην έρευνα. Παρόμοια καλή επίδοση δε σημείωσαν και τα παιδιά τους.

Κατ’ αρχάς πρέπει να παρατηρήσω ότι όλοι αυτοί οι άνδρες που για χρόνια κατηγορούνταν ως «ρηχοί» και «σεξιστές» όταν χάζευαν μια χυμώδη ύπαρξη στο δρόμο, έχουν βρει το ακλόνητο επιχείρημα για να συνδυάσουν την αισθητική με την πνευματικότητα.

Κατά δεύτερον, και αφού απέδωσα τα εύσημα στην χρησιμότητα των ως άνω συμπερασμάτων, δεν μπορώ να μην αναρωτηθώ με τι ανοησίες ασχολούνται οι «επιστήμονες» και τι σόι ανθρωπιστικό ενδιαφέρον, ή έστω εμπορικό, παρουσιάζει η συγκεκριμένη έρευνα.

Για να είμαι δε ειλικρινής, μου φέρνει στο μυαλό μια παροιμία που πριν από αρκετά χρόνια έλεγε στα τούρκικα ένας φίλος εκ Κομοτηνής: «Ο μπακάλης που δεν έχει δουλειά, ζυγίζει τα α… του». 
 
Τρίτη και τελευταία παρατήρηση, οι γαστριμαργικές ατασθαλείες που χρόνια «σταυρώνονταν» αναδεικνύονται πλέον σε δρόμο προς την ευφυΐα. Φαντάζεστε οι συζευγμένοι μια ζωή που θα στιγματίζονταν από το προαιώνιο ερώτημα: «Έχω παχύνει, ε;»
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v