Ανατροπή και πέναλτυ;

Ποιο διάσημο "όνομα" του ελληνικού ποδοσφαίρου προσελήφθη ως κηπουρός στον Δήμο της Κηφισιάς; Ο Ιοβόλος μοιράζεται μαζί σας τις πληροφορίες, τις αμφιβολίες και... τις εμμονές του.     
Κι εκεί που ο Ιοβόλος περιδιάβαινε την Κηφισιά απολαμβάνοντας την φθινοπωρινή ατμόσφαιρα και τα πανύψηλα πλατάνια, έπεσε πάνω σε φίλο του (συνταξιούχο), κάτοικο της περιοχής, που αντι να κάνει το ίδιο στον ελεύθερο χρόνο του, πηγαίνει και παρακολουθεί τις συνεδριάσεις του...δημοτικού συμβουλίου στο δημαρχιακό μέγαρο.

Του ξεφούρνισε μάλιστα την πληροφορία, θέλοντας να δείξει στον Ιοβόλο πόσο πλούσιος ειναι ο Δήμος Κηφισιάς, ότι προσελήφθη ως κηπουρός στο Ζηρίνειο κάποιος... "Νικοπολίδης".
 
«Βρε, μπας κι ειναι ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού;» μονολόγησε προβληματισμένος ο συνταξιούχος, έρχοντας όμως καπάκι να συμπληρώσει οτι «δεν μπορεί, ο Νικοπολίδης ΔΕΝ ειναι κηπουρός κι αν υποθέταμε ότι ήταν απλά μια θέση αργομισθίας ο ποδοσφαιριστής έχει ήθος, βγάζει πολλά λεφτά και δεν θα την δεχόταν τη θέση».

Ο Ιοβόλος θυμήθηκε ότι η γυναίκα του ποδοσφαιριστή δουλεύει από χρόνια στον ίδιο Δήμο και θα φαινόταν παράδοξο να προσλάμβαναν και τον σύζυγό της εκεί, οπότε δεν δίστασε να απορρίψει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο ο αστέρας του ελληνικού ποδοσφαίρου να ασχολείται- έστω κατ' όνομα μόνο- με τσογκράνες και λιπάσματα.

Συνεχίζοντας τη βόλτα του στο Κηφισιώτικο τοπίο, ο Ιοβόλος δεν μπόρεσε να μην αναρρωτηθεί για μία ακόμη φορά για την ανθρώπινη φύση: Μολονότι πεπεισμένος, δεν μπορούσε να διώξει από το μυαλό του ότι η συνωνυμία δεν ήταν τυχαία...
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v